@churalliya

Tuesday, December 27, 2011

Konflik lengan baju

Kat sogo semalam.

Dilema sungguh.. Nak pilih lengan baju pun susah.. ada la nak dekat 15 minit dalam fitting room tu memikirkan mana satu harus dipilih.. pusing kiri tak kena, pusing kanan pun tak kena.. 2-2 pun suka.. 2-2 pun best.. tapi nak beli satu je.. hahahaha..

 yang pertama lengan jenis kembang-kembang tapi tak nampak ketiak ni.. bila jalan nanti bahagian lengan tu akan terbang-terbang.. suka...

yang kedua jenis kembang-kembang kat lengan.. dah lama carik tapi kebanyakkannya jumpa kain atau cutting jenis tak best.. tapi kali ni semua pun perfect!!

Harga 2-2 pun sama. RM54.90 rasanya. Ok, ini adalah baju-baju dari ELLE.. my favourite t-shirt ever.. kat sogo carik elle, kat midvalley carik elle, kat sarawak pun carik elle, kat mana2 pun kalau ada elle mesti akan beli sepasang.. suka sebab dia cotton dan selesa beserta sopan ketika di pakai.. dah ada lebih dari 10 helai kot ;p

Pompuan nak memilih dan memikirkan design tang lengan pun lama... Kalau tanya papa-jit masa tu mmg dah tau jawapan "mama pilih je la mana2 mama suka". Sebab tu tak tanya dia pon..

Dan sudahnya mekchu memilih ............................. tunggu lah kot2 ada entry yang pakai salah satu dari baju di atas ^_^

16 comments:

PUANSTOBERI said...

Buat contest la mari kita teka Mekchu pilih yg mana. Haha.

Tp rasanya Mekchu pilih yg atas tu kot. Huhu :D

NeenaAnuar said...

serious dua-dua pun cantekk!!

fiza said...

Dua2 pon cantik.

syawalsimpsons said...

rembat la dua2..terbaekk tu...

marinahunny said...

Betul, dua2 cantik...beli dua2 la mekchu hahaha

mummy_ayu said...

Ayu suka yg 1st tu..cun...
hadiah dah sampai..ma acih!! nanti Ayu buat entry key... :-)

sue zainun said...

dua2 lawa tp lebih suka yg kedua..sb baru rembat gak jenis yg tu..hihihi..

CaDLyNN said...

suke yg 1st tu..kembang2 tu mcm cantik je!

eB ezrin said...

eB pn suker yg kembang kat lengan sbb lengan eB bsr. ekekkekeke

InaAchik said...

kalo aku confirm sambar dedua sebab nanti takut x lena tido :p

si tuan putri kiUt said...

yang kembang2 itu cantikk!!

eda_ej said...

dua2 santek.. huhuhu..

Alycia said...

ohh.. aku suka lengan puff tu ;)

Mimy Hamid said...

kalau aku mmg hangkut dua dua mekchu hehehehe..tanduk sudah kuar..rugi ok belis atu..huhu

mama_onie said...

Rasanya mesti mekchu pilih dua2 kan? Kan? Kan?

QASEHNYA RANIA said...

susah toi jadi perempaun kan...rambang biji mata =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...