@churalliya

Thursday, December 1, 2011

Lieza::i hate u mekchuuu @ Suraya mazni

Next.......... tapi sebelum tu, hai lieza :)

Nak hate hate orang pulak yeeee... berani kamoo.. http://lieza78.wordpress.com/2011/10/14/i-hate-u-mekchuuu-suraya-mazni/

*******
haha… ganas xbunyi nya… apa-apapun dah gelakkan mekchu.. mesti terperanjat beruk si mekchu ni tiba-tiba lak entry aku macam ni… ekeke.. cover mulut yang ternganga tu mekchu orang pandang ni.. hokeh..

nape entry macam ni… sebab dia bezzzzz… ooopss!! jangan lar marah …xder pun kita ni nak mencik mencik mekchu ni.. disebabkan dia nak nama dia terpampang di dada blog ni.. saje letak nama macam tu ..(rasa..rasa ada fan yang marah x mekchu).. ni semua contest yang dia suruh kita join ni.. malas nak entry panjang.. so korang layan kang ada yang menyampah plak..

Apa pandangan korang mengenai seorang gadis ayu yang bernama mekchu?
korang rasa camaner mekchu ni… mekchu ni orang dia lemah lembut.. sopan santun.. cantikkk…(emmm macam pernah ku dengar ayat ni tapi di mana yer…) … ish korang mmg mekchu macam tu lar.. ingat memain ker.. lom pernh dengar mekchu jadi singa.. sebab dia pernah jugak citer kan yang jadi singa bila michah bt hal.. nak jugak tengok camaner rupanya.. ekeke jap..jap bayangkan jap.. hehe tetap ko comel n ayu disamping suara halus mu itu ya mekchu…

Apa yang best@tak best mengenai blog kuning oren ni?
semuanya bezzzzz… hehe saya xreti menilai blog orang ni.. sebab saya pun jarang bukak n tulis blog.. ni pun nak sahut seruan mekchu lama gak xtulis karangan…apa yang penting header sudah bertukar siap ada tema ko.. sokong blog kuning oren ni…

Entry macam mana yang korang suka/layan kat blog mekchu?
entry yang macam mana yer.. semua yang mekchu tulis saya layan jer.. xder yang xlayan.. baca jer kadang-kadang rajin jugak membalas.. yang kesian bila nak selesaikan isu bibik dia.. aduh kesiannnn.

Kenapa korang nak menang voucher RM50 dari Matase Sutera
gila ker xnak menang… mana aci asyik mekchu jer menang n suruh paksa kita klik gambar dia.. kita pun nak jugak tayang n pakai baju Matase Sutera tu.. asyik tengok FB n Blog sambil pikir2 rege dia lepas ker x.. cukup ker x.. nak jugak masuk contest macam mekchu ni.. n suruh n paksa orang klik gambar kita…

ok itu sajer entry saya untuk kali ini.. mana yang baik adalah memang betul mana yang tulisan yang berbaur jealous n hasad dengki hanya tulisan semata-mata tiada tersirat n tersurat yer.. harap maklum…ekekeke

******

Jangan sesekali tengok mekchu jadi singa.. silap-silap mintak tukar kerja kat bangunan sebelah nanti.. mengerikannnnn... hahahaha...

Lieza ni pandai jait manik okeh.. dah 3 pasang baju mekchu hantar soh dia jaitkan manik.. 3-3 pun mengelip.. ntah cemana lah bermanik sambil ada anak kecik..

Tak de rezeki kali ni.. tak pe dia sebenarnya kalo nak berMatase Sutera 5 pasang terus pun tak de hal.. main kenyit2 mata aje ngan mr.deming dia.. ahakssss....

Terima kasih ehh lieza sudi join, dalam sibuk2 bermanik sempat jugak mengarang.. nanti bg alamat nak pos buah pulasan :)

2 comments:

Alycia said...

mntak la alamat aku skali.. nk buah pulasan gakk hehe.. xmalu ;p

mummy_ayu said...

ha ha ha...suspen je baca tajuk entry ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...