@churalliya

Friday, December 30, 2011

Melangsaikan hutang review pasal seluar itu

Dalam kepala memang ingat.. tapi tak terluah dengan kata-kata je lagi.. Segala persoalan kawan2 mengenai seluar tu mekchu dah jawab dalam hati.. hahahaha..

Mesti dah lupa.. tak pe, mekchu ingat.. dan kembali ke sini untuk menjawab persoalan kawan-kawan..

Seluar itu?
Seluar mana?
Seluar ini..

 

Dah ingat seluar mana?

itu janji manis mekchu pada Mei 2011 yang lalu.. Disember 2011 baru nak jawab.

Ok seluar tu beli kat NICHII Alamanda. Harga dalam RM69 sajork.. Tak ingat sangat tp tak sampai RM70 pun rasanya.. Ye la, beli lama sudah..

SUKA sebab dia tak melekap macam legging.. dia ala-ala aladin sikit tapi ada grip kat kaki.. getah grip tu tak de pun mengganggu peredaran darah sampai kaki ko jadi lebam.. hahahaha..

SUKA lagi sebab dia jenis kain (kain tak keras dan tak lembut). Nak bersila dalam kereta pun selesa.. ehhh, mekchu kalo dalam kereta mmg duduk bersila.. bukan dlm keta je kot, atas kerusi nak makan pun bersila jugak.. ehh kat kerusi opis pun bersila jugak :) Kat kerusi kantin je belum mampu nak bersila lagi..

 
 
Harap menjawab persoalan 6 bulan lepas :)


Bertambah SUKA sebab lelemak TIDAK akan kelihatan bergegaran ketika berlari mengejar anak ;p

Kalau korang perasan kan, mekchu ni jenis tak suka pakai jeans.. Jeans terakhir dibeli sebelum mengandung tahun 2007.. Mcm nak let go.. Siapa maun? (semua pun ko nak let-go kan)

10 comments:

mama tisya said...

ada tgk kt nichi ..cun

my_irina said...

mekchu cantik..pakai ape2 pun cantik..tp mmg cantik!!!

eisyaawie said...

comei laa mek chu.... lebih-lebih lai kalo mek chu yg pakai ..(*____*)

Dee said...

mekchu pakai sesuailah..orang yg punggung lebar mcm dee mesti buruk..huhuhu..

ch@ said...

alaaa mekchu mmg comey, pakaila apapun comey juga. cantik aja. kita beli pakai kat rumah, apa barang kan? hahahaha.

Mimy Hamid said...

lawa mekchu nampak selesa...aku terpaksa babai la nak pakai pendek gini..kaki dah tak cantek....hahaha banyak sticker malboro...lupakan saja...jeans sudahh

ratusiput said...

mekchu mmg always cantik pun :) kat thai pun ade style gini tp beza kain je la lycra...murah skit :)

Bitt (double IS) said...

saya pon sokak pakai seluar paras2 gituw...hehehhee semua org setuju bila u pakai ape2 pon nampak cantek mekchu... ;)

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

aah, linda mmg suka cutting suar nih,nampak comel... tp kena diet dulu nih baru leh pakai..hehehe

Alycia said...

oh ok.. arini gak aku terjah nichi ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...