@churalliya

Friday, January 20, 2012

Besan vs Biras.. apa yang korang perasan?

Hari ni dah masuk kerja balik.. Perut dan tekak dah kurang meragam.. tp agak mereng jugak mungkin kesan ubat tu belum hilang..

Ni mekchu nak buat pembetulan... hahahaha sebelum tu siapa nak gelak sila kan gelak dulu sebab mekchu semalam pun dah gelak sakan..

perasan ada sesuatu yang tak kena dengan gambar dan ayat tu? atau semua ok ok aje?
Mereka telah perasan :D
 
 

Korang dah perasan jugak? hahahahaha.. rasanya bukan sekali dua confius antara besan dan biras..

Saje je tu sebenarnya (ayat cover lorr) nak test korang memang membaca atau just tengok gambar aje.. tp ternyata reader mekchu ni semua jenis membaca.. muahh kanan, muaahhhh kiri.. ehhh ok muahh kanan sekali lagi *wink

14 comments:

mama tisya said...

lawak la mekchu..ke mekchu tk sbr nk dpt besan..cpt la mi-cah kawin...hehehe

sue said...

aku tak perasan pun... maybe slalu baca laju2... apa2 pun aku kecewa gak kalau ko dah ada besan... haha... baru nak cop micah jadi menantu aku... haha

CaDLyNN said...

ouh..lin tak perasan kesalahan itu..hehe

JIVEBUMZ said...

hehe pandai mekchu mengkavernyepon

Nini D.. said...

hahahha....

syawalsimpsons said...

kakakakakak..gelak guling2 mekchu salah ayat..kakakkaka...kalo nama suraya ni mmg suka main salah2 ayat ni..kakakkak

amirah said...

hehehe..

Nad @ MamaZakwan said...

tak sabo nak bermenantu
sampai bleh tersilap2 antara besan ngan biras
ngee~

takpe..kalu takde org tegur, kite taktau kesalahan kite :)

mama_onie said...

Kreatip tu pun bole jd entry :))

mama_onie said...

Kreatip tu pun boleh jd entry :))

Mimy Hamid said...

aku pun tak pasan..heheh dast tul penangan masuk istana mekchu..sampai ayat alert..

Puteri Mona said...

mak baca tapi mak pun sokmo kompius talian2 silaturrahim ipar duai ni wakaka so mak anggap betol jekla. Skali ajaran sesat! keh2

Bitt (double IS) said...

baru baca so dah tahu la citenya lepas neh..akekekee sorry la semlm tak dpt maiii...

QasehnyaRania said...

Hehehe...mekchu dah tak sabar nk dpt mnantu tuh....;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...