@churalliya

Saturday, January 21, 2012

Emak dah dapat Baucar Tunai BR1M

Alhamdulillah. Emak antara batch awal yang dapat baucar tunai RM500 kat N9 ni..

Anak bongsu dia yang paling happy dengan harapan mak akan bagi 10% atas dasar susah payah isi dan hantar borang BR1M :) hahaha..

Kalau permohonan berjaya, pihak berkuasa akan call dulu untuk dtg amek baucar tu. Atau dah boleh semak nama dengan pej.daerah atau JKKK yang berdekatan..

Kita kan SATU MALAYSIA :D

5 comments:

eisyaawie said...

wah... antara yang terawal dapat...:D

tukang isi borang aka mek chu pom dan lagi nok gok bahagian !!!!!.....hahaha

Mimy Hamid said...

bestnya dah dapat...aku pun apply gak...dah lulus bila la nak dapat ni..weeeeeeee

Em's Family said...

haha. 10% tu :D

Bitt (double IS) said...

congratulations! mekchu tu sekali jek ehhh dapat kann?? bukan bulan2 ehh??

TiranaAduka said...

salam
Alhamdulillah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...