@churalliya

Friday, January 13, 2012

Gambar kena frame

Sedang mengumpul kekuatan untuk update blog sebenarnya sejak kejadian yang tidak seronok di dengar beberapa hari lepas..


Training selama 5 hari tu dah nak habis... petang ni dah boleh balik.. 

Diri ni rindu sangat dengan najmi.. dan terasa berdebar pulak nak balik jumpa anak.. mesti soalan pembukaan najmi bila balik nanti macam ni "mama sihat? tak demam?" dan diikuti dengan misi soalan utama "mama ada beli sesuatu tak untuk mi?" 

Papa, macam biasa.. jangan lupa belikan sesuatu untuk najmi dan sorok dalam bonet keta dulu tau :D

7 comments:

chekpid said...

tu semua geng IT ke...vaa,meriah betul bila kerja ada team yang ramai. boleh tukar2 pandangan & share skill

nape? ada insiden yang menyentap?

Alycia said...

pndainya dia tnye mama xdemam hehe.. adam kalau lame xjumpe dia akan tnye mama work jauh yer..

amirah said...

komplot mama dgn papa ye..huhu

therosputih said...

alamak...kantoi papa yang belikan kat sini, bukan mama...

therosputih said...

alamak...kantoi papa yang belikan kat sini, bukan mama...

Bitt (double IS) said...

akekekekekkee kena sorok2 dulu yer

QasehnyaRania said...

Surprise,,,mna boleh bgtau micah kan..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...