@churalliya

Friday, June 15, 2012

Kini mekchu kembali

Bukan buat come back apa lah.. kembali untuk meraih LIKE dari korang.. ngeh ngeh ngeh..

Isshhhh muka dia ni lagi yg mintak tolong LIKE..
Kalau nak LIKE sila kan, kalau rasa terpaksa TAK PAYAH.. free je kot kalo klik LIKE tu kan... 

Kalau suka kan gambar anak bujang mekchu yang sedang tido ni sila klik pada link di bawah dan lepas tu LIKE pada gambar budak k-pop tu..

 

Dia sedang lena diulit mimpi indah bersama set dari Little Diva Handmade.. itu setahun lebih yang lalu.. sekarang mi-cah dah ada banyak geng yang sama-sama ada set cars Ikea macam ni kan..

Dengar cerita ada orang nak sponsor set tilam untuk baby dalam perut.. uhuk uhuk.. alahai, terus sejuk je perut ni..

Terima kasih kawan-kawan yang sudi LIKE.. nanti kalau menang mi-cah kata dia nak buat tarian k-pop khas untuk auntie2 semua.. ekekekeke...

8 comments:

MaMa CyDa said...

dah like dah ... gud luck micah&mekchu

therosputih said...

laju je nak like nih...

syawalsimpsons said...

ade yang nak sponsor....sekali la mekchu...kakkakaka

Emy Omar said...

Ok done mekchu..Micah,aunty dah click LIKE untuk kamu yang comel itu ye

Nini D.. said...

aummm...tak sabar nk tunggu mi-cah buat tarian k-pop!!

CaDLyNN said...

nnti kite like ye..kt opis tak leh :p

Alycia said...

ohh, mmg best kalau tetiba dpt sponsor utk bbay dlm perut kan.. nnt aku like, kat opis kena blok lah fb weii ..

Bitt (double IS) said...

dah like ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...