@churalliya

Friday, June 15, 2012

Movie Premiere - Madagascar 3

Terlewat sampai.. tengok wayang sambil baring lah jawab nya sebab free seating...


Tapi yang untungnya duduk depan bila dpt buat peace masa dorang amek gambar.. ngeh ngeh ngeh.. ngko ado gambar peace dlm wayang? hahaha tetap nak sedapkan hati...

Ternyata mi-cah sgt enjoy dan sikit pun tak ajak balik..

Terima kasih TM N9 kerana memberi peluang kami tengok Madagascar 3 ni..

Dan paling penting terima kasih pada boss yang sudi berikan tiket..

5 comments:

Bitt (doubleIS) said...

tengok wayang dengan boss dan kawan2 opis yer...syokk wooo

syawalsimpsons said...

tiket free tu...gile free...

mikamusz said...

kalau dapat 3D sure micah terlompat - lompat

MaMa CyDa said...

wahhh ...
best tuh dpt tiket free ... ehehehe

SURIA AMANDA said...

puas cari...mana...ooo ...kat bawah tu rupanya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...