@churalliya

Tuesday, July 24, 2012

Me @25 weeks

Gambar masa kat pyramid minggu lepas.. kiranya sekarang dah 26 minggu.. mula-mula elok je peace abang mi-cah kat atas.. tiba-tiba dia kata nak kiss perut terus peace dia menjunam ke bawah :) 

Ohhh i'm so touched..


Alhamdulillah, ibu mengandung ni dapat puasa penuh setakat hari ni..

Dah berpuluhan tahun kot tak dapat nak puasa penuh.. Sebab tu nak kuatkan jugak diri ni untuk gunakan 'peluang' yang ada :D Harap-harap sampai hujung Ramadhan..

Selamat berpuasa semua.. Jangan tayang gambar makanan sangat.. nanti beby bergonjeng nak mintak makanan.. achaneeee????

20 comments:

Lynn Hamzah said...

berseri muka mek chu...lynn baru 13 minggu...masih lagi loya2 dan muntah...hope juga dapat berpuasa penuh tahun nie...

amirah said...

cumil je mek chu...boleh punya puasa penuh insyaAllah janji kena makan kurma dan minum air cukup2

syawalsimpsons said...

acheenerr la johan la mekchu..kakakkak....sweet je peyot tu...

mama tisya said...

smoga mekchu dpt puasa smp ujung..ye la ibu ngandung ni sian gk kn...dh tayang entry makanan..jemput tgk:-p

♥MAMASYAZA♥ said...

mekchu masih comei.

Nini D.. said...

hukhukhukh.....syahdu tau..


u can do it,mekchu!!

mummy_ayu said...

ala sweet..sayang baby yer..

MaMa CyDa said...

Alhamdulillah dpt gak berpose. Mama hr nih tetiba rs lemau jek. Bebdk opis dah pakat swuh berbuka tp cube jugak gagahkan diri utk bertahan smpi maghrib nnt, InsyaALLAH

Nad @ MamaZN said...

sweet jek abang micah kiss baby wawa ;)

Alycia said...

insya allah.. chayok2 ;)

etiey.com said...

huhuhuhu dah besar juga kmo mek chu. hihih... ai lagilah dah kembang semagnkuk

Ya ALya said...

dua2 sgt comey...

eda_ej said...

harap2 dapat pose penoh la mek chu tahun ni.. cayok2!! =D

Dee said...

cutenya muka mekchu...tgk gaya perut mcm girl..dah scan lum?

apapun..micah mmg akan jadi seorg abg yg baik..sweet je tgk dia kiss tummy..

therosputih said...

kita pun cuba utk gagahkan diri utk pose penuh tahun nih...gigih2....dan sangat gigih...phewwww...

Eliss Mie said...

eliss skang tengah morning sickness, memang sahur keluar semula tp Alhamdulillah, bertahan lagi setakat hr ni :)
selamat berpuasa :)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

masih menten chomei wlpn berbadan 2.. heheh..
so sweet abg long kan..

apepun take a good care ya,
& selamat berpose jugak.. =)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

masih menten chomei wlpn berbadan 2.. heheh..
so sweet abg long kan..

apepun take a good care ya,
& selamat berpose jugak.. =)

CikPuanHaLia said...

chaiyok2..insyaallah cukupkan sebulan..(jgn jadik mcm saya..huhuhu)

SURIA AMANDA said...

alahai..comelnya...x nampak besar pun..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...