@churalliya

Tuesday, August 21, 2012

Abg long yang semakin susah nak bergambar

Tak larat nak mula bercerita pasal raya.. tapi kalau tak cerita tak de pulak kenangan nanti kan..

Sebab tu malas nak bergmbar banyak2.. sebab bila dah byk gambar, konpem dah tatau nak mula kat mana.. cuba kalo ada sekeping dua je, sure laju je update kan..

Elok jadi macam abg long mi-cah ni haaa.. dia memang anti camera..




Sekian dulu entry pertama untuk raya tahun ni.. nak kira collection duit raya mi-cah untuk hari ke-3... hahaha.. aktiviti paling mekchu sukeeeeeeeee :)


6 comments:

CaDLyNN said...

mesti michah kiut dpt byk duit raya..hehe

Eri-chan said...

lepas tu masuk bank tau mekchu. jangan simpan dalam handbag. hehe

Bitt (double IS) said...

hehehehehe alahai abang long..

ehhh mekchu, color raya kita berjiran yuuu hehehe

watyz said...

ensem abg long pakai bj melayu siap songkok...

Aleyn said...

Tema kita sama la tahun ni...Selamat HAri Raya!!!

QasehnyaRania said...

suke pic micah kena kiss ngn papa-jit..
comey je dia senyum =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...