@churalliya

Sunday, August 26, 2012

Baby pls be strong...

Teringin lah nak jadi degil dan pentingkan diri sendiri. Mesti syok kan... X payah nak pikir perasaan, hati dan emosi org lain...

Contoh. Malas nak minum susu anmum sbb itu bukan utk sy. Itu utk baby.. buat apa nak minum sbb saya hanya perlu pentingkan diri shj..

Oh Tuhan, kuatkan lah hati ini..
Sent from my RedBerry®

10 comments:

♥MAMASYAZA♥ said...

sama macam akak dulu, tak suka langsung minum susu, kalo minum susu terus rs nak termuntah, rasa cam bau karat besi, tapi susu dutch lady fresh milk tu akak boleh minum, so akak minum susu tu ajela

Anonymous said...

Siang minum air oren. Mlm minum susu.. ok tak ok tak

Nazirah Azeman said...

Mekchu np ni.......minumla susu ok.for baby n for u oso.

etiey.com said...

Samalah kita mekchu... Sgt pentingkan diri!

mikamusz said...

Ko kenapa?

syawalsimpsons said...

samo la kiter ni kengkadang pon mekchu....apokan dayo...terime je...

MaMa CyDa said...

Ler...awatnya jd lagu tu? Sabo yer...

amirah said...

kenapa ni mekchu? semoga semua ok ye..slmt hari raya

Alycia said...

oh, lain macam pulak entry ni.. harap2 smuanya ok ekk..

ch@ said...

kita pun tak mnm anmum lagi. mnm anlene je sbb nk kuatkan tulang. hahahaaa... kena lbh kuat drpd hero2 ngn heroin yg ada tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...