@churalliya

Wednesday, October 3, 2012

Surat Najmi yang ke-2

Outstation lagik.. well...

Najmi rekues mintak papa dia tuliskan surat lagi.. tapi kali ni dia nak tengok sendiri.. tak payah letak atas lantai lagi katanya...

Dan pagi tadi....

 mengadap tu.. khusyuk.. 

dan isi kandungan surat dia yang kedua.. kali ni ayat panjang, tapi gambar sikit.. 

Tu mula lah seharian angkut surat tu ke hulu ke hilir tu nanti.. sampai lah papa dia balik..

Pagi tadi najmi tak menangis pulak.. tapi mekchu yg meleleh air hidung lebih2.. sedih la pulak.. ye la, dah nak hujung2 sangat ni kan.. dah macam2 pulak sakit yang manja2 muncul kebelakangan ni..

Malam - sesak nafas
Tengah malam - sakit perut memulasssssss
Pagi - krem kaki

Ya, saya sedang bersabar...

14 comments:

Nazirah Azeman said...

mekchuuu......sy paham.hujung2 nih kalu husband outstation memang syahdu sikit.sabr yer.

btw,papa jit n micah mmg cool

syawalsimpsons said...

tu sakit sebab papa jit tarak la tu...alahai cian nyer...sabar ye....nanti papa jit balik hilangkan sakit tu ye....

yana said...

kenapa mlm2 sesak nafas?ker pedih dkt hati?sbb baby besar kot,,

SURIA AMANDA said...

be strong mekchu...tp suka tgok ur son ni la...sweet jer ngan papa dia....aduhai...

amirah said...

terer la papa micah lukis gambar diri sendiri...huhu

sabarkan hati ye mekchu. memang di akhir2 akan rasa tk menentu je. krem kaki? waaa..sakitnyaa..

mamavogue said...

adoi.. takleh bayangkan kalau papa jit keja mcm Incik Joni, sekali outstation, sebulan pegi nyer.
Mesti micah nak surat yg panjang berjela..

Mekchu take care okeh..! Takmo meleleh sgt air idung tu..hihi

CaDLyNN said...

ala...sweetnye main surat2...
sabar mekchu..take care :)

rina mazlan said...

Bila hujung2 pregnant mmg macam2 yang kita rasakan? doakan semuanya selamat..

♥MAMASYAZA♥ said...

kaki krem, akak slalu jadi camtu masa preggy, slalunya jadi awal pagi...tension

nabila zaremi said...

Sama juga dengan Uda..pagi2 mesti krem kaki..malam pon sesak nafas..asyik tido mengiring saja sampai sakit badan2...

apa pon be strong ye Kak Sue..(^____^)

Bitt (doubeIS) said...

aduhaii...nak join nagis sama mekchu la....

amaniammar said...

sweet sgt..micha kli ni..
good boy ..

xpe r sis..dugaan Allah..mudahan sgra berlalu
dianugerahkan kenikmatan kelak..

hujung kandungan cmgini..

part x than nk ketawa..photo a.k.a doodle papa jit tu..kira tk ank tgk hari2 le tu..
huuuhuhhu

nisa_perasan_cun said...

puan su...kaki slalu krem time pregy minum calcium...inshaallah ok :) tp puan sue nk deliver dah kan..hehehe..xyah lah kowt..kihkuh

QasehnyaRania said...

oh mi cah..
sayu hati...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...