@churalliya

Tuesday, October 16, 2012

What CHU want?

CHU tu mekchu lah.. Hihihi...

What CHU want?

Nak makan Italian Raibow Cake (IRC) slice lagi.. Sedap sgt kot sampai terkenang-kenang.. Korang jemput tengok aje tau..

Lunch nanti nak makan KFC Double Down tu pulak. Blom pernah rasa lg.

Lepas tu nak beranak pun beranak lah.. Senang hati sbb dpt makan semua yg diidamkan..


Sent from my RedBerry®

11 comments:

Nad @ MamaZN said...

cantek kek nya
sayang nak makan
hehe

Nory Zoulkefle said...

tak rase lg kfc double down tu, nmpk mcm sdap...

SYANI said...

Teringin jugak nak makan rainbow cake tu..

LizHairi said...

sedapnyer nengok kek 'chu' want tu!

say yg x preggy pun mahu!!

double down tu mmg kene rase sblm mekchu pantang sebab sedappppp!

therosputih said...

phewww...lega si chu kita update ari ni..hehehe...

gi lah mkn, mkn byk2 slice sket, cover utk yg dlm pantang sekali...

Dee said...

kek tu beli kat mana? sedapnya...

mamavogue said...

ohhoi.. menggoda iman mama yg tak pregnant nih!

Enjoy mkn puas2 okeh..!

syawalsimpsons said...

bak sikit...

JIVEBUMZ said...

gurlpppp telan ayaq liuq!
tunggulah minggu depan nak pi cari kek ngn kfc dabel down tu jugakkkkk!!

@YUNID@TI said...

yum yum sedap nye

CuTeMiUt78 said...

alamak.. nice tgk.. dpt kan mekchu.. nanti klu tak.. meleleh air liur anak tu.. ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...