@churalliya

Tuesday, October 16, 2012

Koleksi Tumbesaran

Ok, dah tiba masa untuk buat entry koleksi tumbesaran ni.. rasa macam dah complete je ni.. kalo ada gambar kendian, nanti update later-later...

Bukan apa, nanti senang nak senyum2 sambil minum kopi O bersama Italian Rainbow Cake bila dah pencen nanti.. dah la masa mi-cah dulu bleh dikira dengan jari gambar2 yang ada..

Entry ini bertujuan untuk di jadikan kenangan semata-mata tau.. Tiada niat lain.. Bermula sejak tahu diri mengandung sehinggalah saat berdebar menanti kelahiran.. Syukur Tuhan kerana diberi peluang sekali lagi untuk merasai nikmat dan pengalaman mengandung.. Aminnnn..



 

 



 











Mengah ke tengok gambar? hihihhihi.. lepas ni konpem akan jarang update blog ni sebab sibuk nak mengulit si kecik.. kalau korang rindu-rindu-an, scroll lah atas ke bawah, bawah ke atas banyak-banyak kali.. TAW... hahaha..

Mekchu bukan senang nak dapat peluang mengandung ni.. jadi, bila dikurniakan nikmat sebegini, sudah pastinya tidak akan lepaskan peluang untuk bergambar kenangan...

Sepanjang 9 bulan ni kan, telinga bebas dari mendengar soalan 'bila nak menambah'.. tenang nyaaa rasa... Dah 3-4 bulan esok, mula lah soalan itu akan kembali hinggap di telinga...


22 comments:

rina mazlan said...

Semoga semuanya dipermudahkan Allah nanti..

Nory Zoulkefle said...

bestnyer siap ade koleksi week by week lg...hehe

JIVEBUMZ said...

Best kan ngandung? Rasa mcm kejap je pastu dh nak bersalin..pastu nk besarkan anak..phewww

Semoga mekchu dipermudahkan segala urusan bersalin nti yer.. Mekchu cuti bersalin saya plak masuk opis..dan paling best ari ahad nie last day pantang! Wehuuuuu

Lynn Hamzah said...

wah mek chu...amek gambar dari minggu ke minggu ek...seronok tgk...

Nad @ MamaZN said...

Moga dipermudahkan ek mekchu...
Sobs tibe2 rase sebak plak, hehe

Alycia said...

ya betul.. aku pun dah penat menjawab soalan bila nk tmbah lg 1 huhu..

bagus kau buat entry camni, esok2 bila nak guna takyah mencarik2.. gud idea..

mummy_ayu said...

wa bestnya ada koluksi pic mcm nie...

mamyharraz said...

akan merindui entry mek-chu.
jaga diri baik2 ya dlm pantang nnt ;)

CuTeMiUt78 said...

walaucamne pun.. mekchu tetap maintain.. skee tgk.. semoga selamat semuanya.. dan di permudahkan segalanya.. amin..

therosputih said...

best kan ada koleksi...kita nak bua jugak, tp bila amek gmbar, mn tah perot tu hilang...tak phm jugakla...amek gmbr, tak nmpak kemoncitan yang ada...

amirah said...

hihi..best gak ada album gini ye. kita takde pun sebab muka masa ngandung masyaallah..teruk..huhu..

littlehumblelynn said...

smg selamat hdknya!
t.care ok.

kemma said...

dok cek juga kot2 mekchu da delivered kot 2terlepas pandang..hehe

Waney Zainuddin said...

semua gambar maintain kiut. nanti update gambar baby byk2 plak :D

Nini D.. said...

tak sabar nak buat koleksi sendiri jugak sebab nasib kita serupa.....

* sgt payah nk dpt peluang mengandung nih sebab banyak masalah kesihatan setiap kali pregnen*

MaMa CyDa said...

Gambo masa 30weeks tuh naper seblah pakai kasut, seblah lagik tak pakai? teeettttt ... :p

Moga dipermudahkan semuanya yek Mekchu. Tak sabo nk baca citer pasal bb baru plak nnt eheheheh

Sue Sumie said...

Mekchu ttp vogue n vass even perot muncit...heheh... semoga selamat semuanya ye... Tahniah in advance..nnti upload pic baby taww

Nazirah Azeman said...

ttp cantik

etiey.com said...

Moga dipermudahkanNya... Amin

ch@ said...

best la mu mekchu, sempat buat camni time adli je. yg third tak sempat dah. hahaaa. maintain cun drpd mula sampai nak ke sudah. cemburu i.

AyuMi said...

comelnya mekchu!!!

QasehnyaRania said...

insyaALLAH..
akan selak semuanya utk tatap..hehe

Mudah2an selamat semuanya..AMIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...