@churalliya

Saturday, November 10, 2012

Fisher Price Rocker

Bouncer/rocker yang dibeli sejak mengandung 6 bulan lagi kat fb.. ramai yang kata tak elok beli barang baby awal-awal.. ehh tak faham kadang-kadang tu.. bukan lagi untung ke sebab sekarang bouncer/rocker ni dah tak jumpa yang murah...

homel homel bila letak kan najwa dalam ni... 

tapi bila abg long yang duduk, risau sgt takut roboh.. 

Kalaulah rocker ni boleh bercakap, entah apa lah dialognya..

11 comments:

aLyNnZ said...

comelnyer najwa..biler abg long yg duduk nampak rocker tu cam kecik plak..hihi..abg long pun teringin gak yerr..

etiey.com said...

Comel!

♥MAMASYAZA♥ said...

alahaiii abg long yg duduk pulakkk...hehehehehe

JIVEBUMZ said...

Haah sy pon beli jgk sbb murah beli on9..adik sara xbleh letak dlm tu kalo kakak esya dia ada kt umh nti dikaconye

Emy Omar said...

Hopefully its not too late nak wish congratulation kat Mekchu on the newborn baby girl..selamat berpantang mekchu..comel je baby Najwa..Rocking x rocker tu masa abg long duduk atas tu??hihihi

SURIA AMANDA said...

la..abg long pun x lepaskan peluang..

Chekpid said...

abang long dah ropa bigboss...takut adekkk (kata nama ketiga untie)

Waney Zainuddin said...

Rocker ni mmg tahan lasak. Waney nyer dah dekat 3 tahun beli, dari abang sampai la adik pakai. Di pijak2, lompat2, tunggang terbalik, tapi masih tahan. Tak rugi beli.. :)
Taknak singgah Blog Waney ke? :D

QasehnyaRania said...

rocker tu akan cakap..
..beratnya kamu..

CuTeMiUt78 said...

oh..oh.. klu rocker tu blh bercakap.. agaknya akan berkata.. oh.. tlg..tlg... dah melebihi had ni

therosputih said...

semput tengok rocker tu kena hampap ngan abg long....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...