@churalliya

Monday, November 19, 2012

Gambar pertama mereka sedang tido

Bila sorang tido, sorang lagi jaga.. Bila sorang jaga, sorang lagi tido.. Bila 2-2 tido, aye pun turut tido... ekekekeke...

Malam ni abg long mi-cah dah pengsan depan tv lebih awal, harus lah ambil kesempatan yang ada, sebelum join dorang tido :)



Alahai, tenang nya bila lihat anak-anak tido.. rasa nak tengok je lama-lama.. tak payah tido pun tak pe..

Nampak baik je dorang ni kan.. Ya, yang adik yu dah tentu lah baik.. yang abang tu..

Itu lakonan namanya.. yang sebenarnya begini (20 minit kemudian)


Yang abang dah songsang, yang adik dah tersingkap..

Sama ke muka dorang? Najwa tu ramai yang cakap macam muka papa-jit dan ramai jugak yang cakap macam muka abg long mi-cah.. TAPI dalam pada ramai-ramai tu kan, sorang pun tak de cakap muka mekchu.. #sentapsangat

16 comments:

Nad @ MamaZN said...

tu dah perkara biasa mekchu..
mak-mak slalu dpinggirkan bila sampai bab2 iras2 muka ni
saya pun dah kena..
sentap mak!

takpe, najwa akan jadi najwa yg lemah lembut, sopan santun, pandai bergaya, pandai segala2 macam mama dia ^_^

CaDLyNN said...

lakonan semata-mata..kikiki
najwa muke abg long dia la mekchu..

aquagugurl said...

Mek Chu..muka Najwa,ikut muka abg long dia..

mak jemah hachooooomm said...

najwa chumell nyerrr....yg penting dia putih mcm mama dia..#jgnsentaplamalama...

*SiRibenMerah said...

najwa, cumelnya dia.. best la da sepasang anak2.. hehehe..
selamat berpantang n get well soon..

amirah said...

tembamnya najwa...geram! rasa mcm muka abam long tp yg obvious nmpk lain sebab rambut najwa kut

Alycia said...

najwa sbijik cam muka michah...
xpelah, org tua2 kata kalau anak pompuan ikut muka ayah sejukkkkkk...

@YUNID@TI said...

comelnye mereka....

MAPPIAU said...

muke baby najwa chomel memang sejibik apaknye. muke najmi kalau ditengok betul2 sampai nak tercium skrin pc nih memang ade iras omak eh.

Seeekian. hehehehe

MaMa CyDa said...

chumil lah najwa. Idung mancung terletak, cam anak mat saleh :-)

QasehnyaRania said...

a`aa..muka wawa ada iras2 abg long..

alolo..jgn la sentap sangat mekchu, tengah brpantang khenn ..tc ;D

Nini D.. said...

kehkehkeh....lenguh usung perut 9bulan :)

mummy_ayu said...

sweetnya.memang tenang bila tgk anak2 tido..hilang rasa penat semua kan?

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik.. mula2 je ok ya mekchu.. pastu... masing2 ngan aksi masing2... eemmm biasa la tu kan.. selalunya mama memang terpinggir ngan muka seiras tu..

therosputih said...

errr...nak buat macam mana...tak bape nak nampak kot muka mekchu nya kat mana...jangan sentap2...ekekeke

UmmiAbi said...

Serius comel sangat anak2 mekchu...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...