@churalliya

Monday, December 3, 2012

Amek mood

Kalau zaman belajar dulu kan siapa cakap tak de mood atau hilang mood je mesti kena balas macam ni "pegi lah kg.pandan.. carik pak cik mahmood.." (ayah salah sorang member kitorang yg sgt sporting) kahkahkah.. ok, itu lawak lama.. tiba-tiba teringat..

Amek mood sebab ESOK hari terakhir berpantang.. Bila dah nak hujung2 ni baru lah terasa macam cepat sangat masa berlalu atau dalam maksud lain nya tak lama lagi nak masuk keje, perut masih beragar-agar lagi... oh dermmmm...

Ok, lupakan pasal perut beragar-agar tu.. kalau pikir nanti stresssssss... Jom tengok gambar #habibinajwa nak?

 sedang dokong papa-jit.. ehhh? hahahaha.. 

yang comel dan yang gergasi.. kahkahkah..

 Dan ini adalah hasil siang malam shopping online sejak 2 minggu lepas.. tak sia-sia kan?

semua guna address opis.. dapat sekali harung Jumaat lepas sebab papa-jit lama outstation.. 

Yang penting sekarang dah boleh mula buat stok EBM.. sekarang baru ada 4 plastik, 4 botol :)




10 comments:

Amanda Suria said...

ingat dalam pantang xde la shopping2..aik..makin gigih la plak kan...

JIVEBUMZ said...

Kasi pam sehari 3x baru bleh penuh peti ais nanti..hehe mmg najwa sebijik papa jit..shomellll!

Nad @ MamaZN said...

caiyok2!
4 botol 4 plastik bleh jadik berbotol2, berplastik2 lagi lepas ni ;)

KhaiZa said...

caiyok2!!.. simpan stok banyak2

~najwa~ said...

Gebunya najwa :) comei...

-iLLa- said...

sukanya auntie dgn style rambut bb najwa..

zoora qushairi said...

hihi masa masa ni la yg online shopping sgt berguna ;)

QasehnyaRania said...

sekejap je ghasa kan..
mekchu,
nanti bolehlah tukar wajah blog..
sebb dah dekat tahun baru..
wawa pon ada ;D
mesti gempak..mana tau dapat pilihan intrend 2013 pula ;D

therosputih said...

tak bape nak masyuk lagi tuh hasil tangkapannya...hahaha...comel2 je barang najwa kita...

adianiez AIDA said...

online shopping baju anak, memang kesukaan aida :-) yg jual tu pun blogger fren yg lama kenal gitu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...