@churalliya

Tuesday, December 11, 2012

To Let Go : Red Mini Polka Penny from ThePoplook

Saya ada sehelai penny mini polka warna merah dari The Poplook saiz S untuk di let go. Tak pernah pakai bawak keluar rumah lagi.. Baju memang baru with new tag (NWT).

Reason to let go ~ Saya ibu baru lepas bersalin dan bf baby.. Makanya ketat sikit di bahagian dada.. 

This is my first time nak ber-penny. Dan tak tahu lagi size yang fit dengan badan ni.. Kalo dulu2 baju size S muat aje.. Tidak pada kali ni.. huawaaaarghhh...


sangat cantik tau.. mini polka adalah design yang terkini dari The Poplook (TPL)

Design ni macam goreng pisang panas kat poplook tu.. Ini pun saya 'kirim' dengan one of my fren yang berjejari pantas.. Tak percaya tengok sini.. 

Measurements when laid flat (double for full circumference):

Size S
Length: 137cm
Bust: 36cm
Shoulder: 35cm
Armhole: 20cm
Waist: 28 - 34cm
Hips: 50cm 
Fits UK size: 6 - 8

 masih dalam plastik lagi.. gambar ni tanpa flash.. 

POPPY S with new tag.. ni gambar dengan flash.. merahnya sangat cantik.. 

Harga penny adalah RM69 dan hanya tambah harga postage RM6/RM9 sahaja.. 

Jika berminat, laju-laju contact saya di churalliya@gmail.com atau facebook https://www.facebook.com/suraya.mazni

*ayat jadi skema guna saya sebab nak publish jugak kat fb Thepoplook Group.. kikiki...

Update : SOLD OUT

3 comments:

syawalsimpsons said...

mekchu tak yah la jual..bawak G alter kat kedai..minta alter kat bahagian dada tu..leh BF

JIVEBUMZ said...

teringin nak beli penny polkadot camni tp asek sold out aje huhu

alamak saiz S kite pakai macam sarung nangka lah karang

QasehnyaRania said...

la dah sold out..huhu
merahnya sgt cantik..acaner leh terlepas entry ni.huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...