@churalliya

Wednesday, January 23, 2013

Ini bukan puting biasa

Lima minit jugak nak buat tajuk sebab konfius puting atau puting bersama N di tengah.. hahaha.. sekarang ni semua pun nak isu khennnnn...

Kawan-kawan FB dan IG dah pernah tengok gambar ni :D


Kikikiki.. comel kan mereka terutama baby paling tua tu..

Itu sebenarnya bukan puting biasa.. tapi adalah gula-gula..


perisa strawberry lagik... 

Papa-jib beli masa outstation kat Melaka hari tu.. 

Dan gambar ni korang tak pernah tengok kat mana-mana pon.. 


Hahahaha.. lepas amek gambar terus rasa pening kepala sebab paksa buntangkan mata.. Siapa kata letak gambar bajet comel je kat blog?

Amacam? agak-agak mengigau tak malam ni? hahahaha...


by mekchuN (^_^)

20 comments:

Asfaliza Mohd Yatim said...

cer buang tangkai puting tu. baru re-al

mama_onie said...

Mak aih naik histeria aku tgk gmbr last... HAHAHA... mimpi ngeri la malam ni.. Wawa jgn ikut perengai diorg nih!!

mama_onie said...

Konpem ngigau pembaca blog oren kuning malam nih..hahahaha gambar last x boleh blah..

mikamusz said...

tak tergamak nak tengok lelama...

yana said...

Hahaha..boleh buat profile picture tu!! pos ke kelantan satu..nak yang suraya pakai!

Waney Zainuddin said...

cam best jer.. mana nak beli puting gula2 ni? hehe
Kisah ibu pencen muda

Nad MamaZN said...

Saya pun seriau nk tgk lama2 hhahaha!
Takut.masuk.dlm.mimpi =)

Nini D.. said...

seyes comel mekchu!!!

Kasyah and Khalis ~ Never Ending Story said...

memei comel :)

QasehnyaRania said...

salam maulidul rasul mekchu :D


ada lagi ke bak satu, boleh ?

puan nina said...

hahahah..takottt

~najwa~ said...

Ongang terus....haha

mamyharraz said...

hihi mek-chu tetap comel okeh :D

Amanda Suria said...

boleh pengsan...

CaDLyNN said...

muahahaha...mekchu still cute!
tapi agak scary..

Anonymous said...

hahah..aku bajet mmg puting betul je sbb memang ada tauu yg betul!! cousin aku belikan utk anak dia. hahahha.. mmg lawakkk!! ;P

-mimi-

anis abdullah said...

mmg comel dan tabik sebab berani matik letak gambar hisap puting dengan gigi jongang...wawawawa

Ya ALya said...

bikin ya gelak pecah perut n terburai usus......

mama ila said...

ayokkkkk...gigi...hahaha..lawak

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

hahahha.. lucu gambo mek chu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...