@churalliya

Wednesday, January 9, 2013

Main salin-salin baju

Sunyi pulak bila abg long mi-cah g skola.. selalu ada je dia kat tepi dgn macam2 kerenah..

Bila abg mi kat skola, mula lah menyakat baby wawa.. teringat ada banyak beli baju2 #habibinajwa tapi tak pernah try. Ye la, kalo kecik bleh g tukar kan...

Dan ini lah aktiviti kami pagi tadi. Masuk baju yang ke-5 baby wawa mengamuk.. hahahaha..

Harapkan baju baru je banyak tapi kalau tak berjalan ke mana-mana tak best jugak kot papa-jib (^_^)...

Ok, itu adalah tujuan sebenar entry kali ni..

13 comments:

Amanda Suria said...

ala mekchu besar sikit xper sebab baby membesar kan..boleh pakai lama..

therosputih said...

hihihi...mau tak mengamuk si wawa tuh, rimas katanya...jadik, dengan wujudnya entry nih, kompem hujung minggu ni ada entry jenjalan...hehehe

QasehnyaRania said...

mau tak mengamuk...hihi
wawa dah rimas la tu..asyik tukar2 baju tapi tak ke mana pon ;)

ina khairina said...

hok alo....habibinajwa ni pakai la apa pun tetap la comel berganda2,bikin auntie gerammmmmmm ja!

Aiza Haris said...

eiii gerammnyerr comel sangatt2....
hahaha mau tak ngamokk...apa laa mama dia dok buat ni kan...

Nad @ MamaZN said...

Papa jib, sila memahami keinginan habibinajwa yg nak berjalan2 iteww, hehe..
Keinginan wawa @ mamanya? ;)

Ps: susah2, pakai dok umh je la baju2 tu dgn harapan papajib perasan hihi

MaMa CyDa said...

Wawa ngamuk sbb asik2 tuko baju tp tak jugak pergi berjln ... kan wawa kan?? ehheeeeee

Anonymous said...

pandai mama guna wawa jd org tgh hehee

Alycia said...

alamak, baru teringat baju najwa tak post lagi hukhuk..

watyz said...

cantik2 baju habibinajwa. makin comel dia... :)

Lynn Hamzah said...

comeynyer...x sabar nak jumpa baby ketiga lynn...

Nini D.. said...

entry yg mempunyai maksud tersirat..hahahah

papa-jib sila jawab!

aLyNnZ said...

erm..semua cantik2 pilihan mekchu..sesuai dgn kecomelan baby wawa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...