@churalliya

Instagram

Thursday, January 10, 2013

Blog mekchu tercalon untuk World Bloggers and Social Media Awards 2013

Mekchu tawu korang mesti gosok-gosok mata 2-3 kali kan bila baca tajuk tu.. sama lah kiteee..

Kurang alert pasal award ni (vavavava award ngko. Gigil pulak tangan nak menaip). Atau mungkin mekchu terlepas pandang. Tahu ni pun dari salah seorang reader yang komen pada entry sebelum ni..

Banyak betol kategori yang ada.. Boleh tengok kat sini.. http://www.socialmediaweek.com.my/2013/awards



Dan blog kuning oren kesayangan ni tercalon untuk kategori Favourite Lifestyle Blog bersekali dengan blog2 terheibat dipasaran macam blog haniszalikha, xiaxue, beutifulnara.. adoiii macam mana blog picisan mekchu bleh nominated ntah laaa..


Terima kasih sangat2 pada reader semua yang menyokong hobi suka-suka ni sehingga tercalon dalam award yang tersangat lah hebat ini..

"Tak kisah lah siapa pemenang dia.. Saya dah tercalon ni pun dah rasa bertuah sangat dah.." ~ ayat bajet kalau diinterview.. hewhewhew tak kuasa mak!

Kalau korang sayangkan mekchu sesekali apa salahnya tolong vote.. hahahaha.. http://www.socialmediaweek.com.my/2013/awards/category.php?id=17#target

@ain_azahar dan @aisahaziz dah vote.. (tiba-tiba guna id instagram korang).. kikiki..


Terharu + blushing + senyum sampai telinga...

6 comments:

Nad @ MamaZN said...

Vavavvvavaavavva....!
Tahniah mekchu!
Dah tercalon pun seronok kan?
Kalu menang, lagi best!
Nnt saya vote, skrg guna hp huhu
Ke bleh vote thru hp?

Waaa best la mekchu!
Rase bangga plak hee...

Mama Vogue said...

Mamavogue pun..hahaha..
Cuba scroll sampai bawah kat Favorite Lifestyle gerenti jumpa belog mamavogue. Sape ntah yg calonkan..hahaha
Bajet ade peminat misteri je :P

mikamusz said...

Ala.. nak kena sign-uplah pulak..
tapi dah vote dah..suka tak..suka tak??

SURIA AMANDA said...

congrats..makin gelemer la mekchu

Alycia said...

haha.. rs2 kau ada peminat misteri ni.. tahniah beb... confirm calon.. mana tau aku leh tolong temankan ambik anugerah nnt hehe..

JIVEBUMZ said...

Tahniah!! Blog mekchu mmg layak n sempoiiii!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...