@churalliya

Wednesday, February 20, 2013

Nak Color Blocking jugekkkk

Ingatkan tak nak terjebak..

Tapi mampu ke ngko cakap tak minat dengan kaler-kaler ni semua? Cantik sangat kot..

Kalau lah dapat pakai sekali dengan aksesori semua tu.. tapi mekchu tak suka tukar2 pakai gelang, rantai, ni semua... simple is me :D Gambar adalah dari @colortreepants

Ini semua neelofa punya pasal... itu la bahana bila follow artis kat Instagram..


Tetap nak follow retis kannnnn.... hahahaha... Dan dari tak nak terus jadi nakk nakkk nakkkkkkkk..

setakat ini je dulu.. color coklat ngan merah-pink tu aje yang pernah pakai.. 

Beli merata.. Kuning belang harimau tu legging adidas beli kat al-ikhsan. Papa-jib belikan suruh mekchu rajin jogging.. Bawak jogging kendian, bawak pegi jalan2 je dulu.. hahahaha.. Hijau tu voir beli kat sogo, coklat tu cotton levis beli kat sogo jugak.. jengging mustard yellow ngan merah2 pink tu beli online..

Next will be turqoise, lime green, purple n orange.. *sambil gosok-gosok tangan tanda tak sabar..


by mekchuN (^_^)

15 comments:

Bitt (double IS) said...

habis la saya pon terpengaruh dengn mekchu nih!!! hahahhaha

mama_onie said...

Aku pun nak terjebakkkk... kasik ceria sikit kan??

*azni* said...

i is tak confident nak pakai suar berkaler2 ni..reti jeans biru jew..nak kena belajar camna nak over confident dengan mekchu ni..haha..

Nad MamaZN said...

Saya color blocking kan nayli n zakwan jek la hehehee

MaMa CyDa said...

color block mmg pilihan warna skang. sbb tuh tema annual dinner kami next month adlh color block jugek ... eheheheheh

amirah said...

uiyooo...tak berani lagi nak ber blocking...huhu

ilass said...

suka..suka.. i love colors!!!

Alycia said...

aku blum ada color block lg.. tp mcm dh nak terpengaruh dh ni hehe..

syawalsimpsons said...

mekchu kat pdi pon banyak....sue dah rembat warna pink...

anis abdullah said...

peha besar tak sesuai color blocking colorful ni walaupun suka.. sebab nanti nampak lagi tembam... in the end, kita colorblock skirt panjang je. hehehehehe

cik chinta said...

tgh pgnen..mmpu pndg je la

mummy_ayu said...

em..Ayu pun tgh survey2 gak baju mcm nie..ada buzzday party theme nie..minggu depan..

ps.ah ah, yg label kat mineral water tu...Ayu buat sendiri..print guna ketas A4 biasa jer..than tampal..

Nini D.. said...

mekchu pakai dulu ye...
teman masih dlm mood bercuti.."pinggang" dah ilang.hukhuk

CaDLyNN said...

amboi!!!
lin tak berani nk berkale blocking ni..huhuhuhu..

mummy_ayu said...

Ayu pun nak beli baju tema olor blocking gak nie.ada buzzday party minggu depan tema nie...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...