@churalliya

Thursday, February 21, 2013

Peplum Jacket dan Cinderela Skirt

Bila dah sakit pinggang kat opis, teringin betul nak baring sambil seluk kaki dalam selimut.. Indahnya waktu berpantang kan...

Bila sedar tak de selimut dan katil nak baring, terus mencari idea untuk hilangkan rasa sakit pinggang dan sakit kepala jugak - akibat tak lunch..

Ninnnn diaaaaa...
shopping online... yeyyyyy itu lah pengubat segala penyakit..

Klik punya klik sekali TERjumpa peplum jacket dari Azorias ni.. terus teringat ada voucher RM25 yang belum guna.. kira setuju lah tu kan..

Lepas tu skirt cinderela ni memang mintak tinie Matase Sutera yang tolong jahitkan..thanks dear.. nice color n nice cutting...

Kebetulan 'mereka' sampai sekali.. sebelum mengepam, sempat lagi 'menerai'.. hahaha..

Bukan tak nak keluar lunch, tapi memang waktu lunch tu perut kenyang.. Tapi dia akan berombak kencang bila tiba waktu petang.. Masa tu lah akan rasa sedihhhhhh sangat kalau akak jual kuih tak datang :(

Kalau dah sampai gigil2 badan kelaparan, sebelum balik tu memang kena singgah makan roti telur + bawang + cili pekena dengan coconut shake ni dulu.. Kedai makan feveret kat mapley bawah opis ni aje..


Baru lah muka ada sinyummmmm...

Ini lah akibat kalau tak ajak pompuan ni keluar lunch.. dia akan lebihkan shopping online dari turun kantin carik makanan... hahahaha tiba2 macam nak hint papa-jib suruh hari2 lunch sama-sama..


by mekchuN (^_^)

8 comments:

Nini D.. said...

muahahahah...indahnya waktu berpantang ye.

Nad MamaZN said...

Hehehehe...
Papajib akan sentiasa ajak p lunch sesame
bile tau kerjaan mekchu menyoping online hee

mama_onie said...

Jom kita pantang sama sama mekchu tahun depan :D

shark said...

mmg cung :)

amirah said...

kalau ibu nyusu memang laparrr..tak makan leh menggigil kann

Amanda Suria said...

alahai..awatnya kaler black and white..x nampak kegojesan baju tu...

yana said...

Kenapa suka skip lunch?Nanti gastrik dtg blk..even kenyang still kena isi perut ikut time..sikit pun xpe..sbb dah ada history..

syawalsimpsons said...

ajak la jemah join sekali lain kali

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...