@churalliya

Sunday, March 17, 2013

Hadiah untuk mama

Tu deh.. penantian seorang isteri kena tinggal beberapa minggu di hujung minggu..

Bila dapat habuan mcm ni best la, kalo bwk balik bola golp? Sendiri mau ingat tahap kesentapan dia...

Papajib kan dah sign contract seumur hidup semua hadiah menang main golp adalah otomatik hak milik minik dia.. kecuali bola golp, aii tak shuke!

Untuk mama.. heyy..
Untuk mama.. heyy..
Untuk mama :D

Thanks papajib-jib..

-by mekchuN (^_^)

9 comments:

CaDLyNN said...

untungla...ekekeke
best tu boleh shopping :D

aLyNnZ said...

Baucer jusco..best2..teringat alynn pun dh lama tak redeem baucer jusco..jusco ada sale ker skrg? So apa hasil tangkapan?

Nad MamaZN said...

Ada jugak habuannya tu
Lagi mahsyukkkk :)

MaMa CyDa said...

Wahhh best leh gie soping lagik.... Yeayyy :-)

Anonymous said...

pertandingan golp PTD MUDA hokeyy ! dah tuo sok ado can la papajib duk umah jo mekchu ;) dont worry.

_cik.ila_

mummy_ayu said...

ha..suka2..kalu menang semua hadiah milik Mekchu..kecuali bola goft..cayalah..macam nie..selalu kena tinggal pun takpe..janji bawa balik hadiah..he he he..

watyz said...

kalo hadiah tu baucer byk gitu kan jgn kata tiap2 minggu... hari2 pon ai sanggup u... hahahha

QasehnyaRania said...

sign contract seumur hidup tu...hihi

Nini D.. said...

mama..kalo rasa voucher tu byk sgt & mama tak boleh abeskan..
pass pada umie kat sini,..hokey? ;P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...