@churalliya

Friday, April 19, 2013

Sekejapan dah dapat nama 2 pemenang voucher SOGO itu

Baik lah.. ingatkan malam nanti baru dapat senarai 2 pemenang.. Tak dan nak bangun pegi toilet dah berderet komen masuk.. kikikiki..

Dan 2 yang terpantas adalah....

1. unira84@yahoo.com - yg guna id anony
2. aitotyati mat

Phewwww... selang seminit je pon.. Ni mekchu ada screen capture kot2 ada yang tak puas hati dan nak calar kereta baru aii malam ni kan... hahahaha..


Kepada aitotyati, nanti bg emel address ok..

Dan kepada sayam-sayam ku yang lain.. alahaiiiiiiii tak de rezeki laaaa... boleh nak bagi 10 orang tapi nanti dapat RM10 je sorang tak best pulak kan.. InsyaAllah kalau ada rezeki, mekchu bagi lagi ye.. no muncung2 mulut ok..

Unira & yati, sila buat entry/tag pembelian korang hasil dari voucher yang tak seberapa tu ok.. Isnin nanti mekchu pos..

Legaaaaa..... at last voucher tu boleh digunakan oleh kawan2 yang lain... Sayam korang semua ketat-ketat..


by mekchuN (^_^)

10 comments:

mama tisya said...

tahniah pd pemenang..baru je komen tp tu la sure dh tlambat tkpe nanti ada rezeki lain..mekchu kalo ada voucher jusco papajit menang main golf tkmo guna bole gk bg..hahaha

mama_onie said...

Alahaiiiiiii ai siap dah buat enrty ingat ai yg menang.... tak dapat nak beli menan Akeem.. tsk tsk

Anonymous said...

Ye2!...dapat...tq mekchu tercayang....unira84. .

AiTotYati Mat said...

Salam mekchu,

Tqvm!
Selama ni silent reader tp dek nk voucher maka Ai kuar dr kepompong. Hehe

Nad MamaZN said...

Uwaaa! Sipi sipi!
Tahniah sape yg berjaya
Menggigil taip komn thru hp ni td haha

Mama Vogue said...

Iskk iskk iskk..cane bole tak perasan ni? Sogo oh sogo! Skang ade sale baju anak2 tau!! Hadoiii..

Amanda Suria said...

ruginya....terlepas SA..baru je sihat..baru jer dapat bukak blog..

Anonymous said...

kete baru ? (keluar tajuk)
jeng..jeng..jengg... entry.entry :)

_cik.ila.yg.x.dpt.voucher.sogo_

Nini D.. said...

takpe...takpe..

QasehnyaRania said...

melepas ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...