@churalliya

Friday, April 19, 2013

Siapa nak voucher SOGO RM50?

Voucher.. voucher.. voucher (lenggok orang jual sayo sayo sayo)


Mekchu ada voucher RM100 hasil dari shoppingan masa Sogo Member Day Sale hari tu.. sad to say.. hukk hukkk.. mekchu tak de masa nak pegi sogo sana tu nak redeem voucher.. tsk tsk :'( (itu icon air mata belah kiri meleleh)

Voucher expired 28 April 2013.. maknanya Ahad minggu depan.. So masih ada masa lagi mekchu nak pos dan korang nak pegi sogo kan..

Jadinya mekchu yang comel lagi cun ni nak hadiahkan voucher tu pada reader blog kuning oren ni sebagai tanda tak jemu2 menelek blog #sukasendiri ni..

Ok, listen.. listen.. listen...

Kepada 2 orang pengomen pertama, dia otomatik akan dapat voucher sorang RM50 (terpaksa belah 2 sebab nak kasik 2 orang. Kenapa 2 orang? aku punya suka laaaa...Itu nasib tak bagi sorang RM10.. ohh kejam!)

Kalau ada sorang je yang komen, maka dia akan dapat kesemuanya.. kalau ada 3,4,5 atau 60 orang yang komen, maka 2 orang pertama je yang akan dapat...

Oppsss opsss kejap kejap.. laju nya nak komen :)

Sebelum komen tu, korang kena lah pastikan yang korang sememangnya akan menggunakan voucher tu.. kalau tak pasti dapat pegi sogo sebelum 28 April ni, baik bagi peluang pada orang yang lebih memerlukan... bukan apa, mekchu nak pastikan yang voucher tu dipergunakan sebaiknya... tak gitu?

Ok, sila komen saya nak!!! dan tinggalkan emel korang kat ruangan komen entry ni.. sonang yo kan...

Dan kalau boleh, beli kan lah mekchu sepasang kasut kaler pink.. kahkahkah.. tak de lah aii bergurau.. ikhlas ni nak bagi voucher tu..

Isnin depan mekchu pos.. dan sabtu atau ahad tu dah bleh guna.. Selamat bershopping uols...


by mekchuN (^_^)

17 comments:

Anonymous said...

Nak2 mekchu yang comel lg baik hati...unira84@yahoo.com

Anonymous said...

Nak2 mekchu yang comel lg baik hati...unira84@yahoo.com

AiTotYati Mat said...

salam Mekchu,
Ai nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

*buat muka comel mcm kucing Shrek*

Nad MamaZN said...

Saya nak!
Please! Adiah bday!
nadyaewani@gmail.com

mama_onie said...

SAYA SAYA SAYA NAKKKKK.....
Aik dah kenapa besan tak suka shopping dah ke?

mikamusz said...

aku confirm tak pegi Sue.. selamat mencuba pada yang lain..

mama_onie said...

saya orang kedua komen (so dua dua keping voucher itu saya punya ohkeh)...
nak email address ai jugak ke? Aku pergi amik kat rumah ko jelah ... heheh rakusssss

Mama HZ said...

Dear Mekchu...
Ehem... ehem...I ada peluang tak?

Anonymous said...

saya nak!!im ur silent reader

syawalsimpsons said...

saya nak

mama tisya said...

alahai baru tgk...sure dh rmi komen..td lalu sogo..tp tk msk pn..hahaha..tp kalo dpt voucher best juga sbb dkt je nk pegi...tp rsnye sure dh rmi kn..tkde rezeki la...

mama tisya said...

lupa nk tgal email..kot2 la terpilih..hehe...amyryna@gmail.com

* nauzalurun said...

Den org ke berapa??? Nak laaa

etiey.com said...

Ala.. ai terlambat pulak. Nak! Kalau i dpt...pm ai ye..hikhik.

Nini D.. said...

nasib Sogo tu jauh aje dengan teluk Intan!

watyz said...

ala.. melepas la.. padahal 27/4 ni nak g shopping kat sogo. ble jimatkan duit ai... :)

QasehnyaRania said...

huhu..byk ari tak buka blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...