@churalliya

Wednesday, May 15, 2013

Ngetest Samsung S4

Saje ngetest.. tak beli tapi pinjam aje..

Kalo sedang mencari talipon kebarangkalian besar jugak angkat S4 ni.. salah satu sebab utama sebab dia ada function camera depan belakang ni..

Kewl (cool)..


Tapi bila tengok balik dah macam efek hantu kat camera360.. hahahaha..

Antara lain yang best adalah bila kita tengah tengok video, tiba2 anak mata terpandangkan anak yang tengah melompat-lompat atas katil secara otomatiknya video itu akan pause dengan sendiri.. Dan apabila anak mata terpandang semula pada video, secara otomatik juga video tersebut akan play semula..

Yang lain-lain tak sempat pulak ngetest.. paling teringin nak ngetest app macam split camera ni.. 


Can add more drama on my Instagram :D

by mekchuN (^_^)

7 comments:

yana said...

Percayalah..nanti masa test split pic tu..ada kepala dok lain..badan dok lain..huhuhu..

mama_onie said...

Mahal sangat tak mampu!

Dee said...

wow..bestnya s4...

Nad MamaZN said...

Bestnye klu dpt henpon canggih manggih ni..

therosputih said...

angkat terus lamkchu itu s4...hehehe

Nini D.. said...

selagi henpone cokia teman masih mampu berfungsi..selagi itu daku bertahan.hahaha

QasehnyaRania said...

minat tu minta tapi idok le sy berkenan.. hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...