@churalliya

Tuesday, June 4, 2013

Riadah untuk sihat

Orang yang badan jenis tak bersukan ni memang.. takut nak mula bersukan sebab takut sakit2 badan...

Tapi kebelakangan ni dah mula jinak2 keluarkan peluh semula.. papajib dah bebel2 suruh bersukan.. mekchu hanya boleh terima kalau erobik.. kalo nak jogging keliling padang tu sorry laa.. aii tak shukee la.. penat doplohpat kali ganda kot..

Asalkan xtvt tu mampu keluarkan peluh sudaaa...





Nak tahu satu rahsia? mekchu tak mampu buat macam papajib buat tu.. dari kecik lagi memang tak boleh cicah tangan ke lantai.. hahaha..


Best kan kalau selalu dapat keluarkan peluh.. dok rumah kejar anak pun peluh2 jugak.. tapi ni peluh lain..


Paling best bila coach datang bawak air :)

Keek erobik..



Ni sibuk nak erobik sebab kat opis dah nak start sukan... adoiii kena main volley ball dengan ping pong.. hahaha tatau la macam mana nanti..

Mekchu bersukan bukan untuk kurus.. tapi untuk sihat.. jom ke arah hidup yang sihat..

by mekchuN (^_^)

8 comments:

syawalsimpsons said...

ok fine minggu depan jemah futsal...

watyz said...

waa.. rajin nye dia.. kite pon tgh bersukan jugak sbb dh nak start sukan jabatan... hehhehe

yana said...

Masuklah gym..ada jadual..lg bagus amik yg berbayar..jd kena commit..x ergi rugi..pergi untung!

mama_onie said...

keep it up mekchu!

amirah said...

comel la pulak nengok gaya abang mi tu..huhu

Amanda Suria said...

Alamak...sungguh xde masa. .masih syg lemak2 di badan...huhu...

Nini D.. said...

btol mekchu...jgn bersenam sbb nak kurus tapi bersenam sebab kita nak sehat & awet muda :)

QasehnyaRania said...

bagus2.kekal kan ye :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...