@churalliya

Monday, June 3, 2013

Jangan Malas

Bila dah 2-3 hari membawa kepada 4 hari tak update blog rasa seronok pulak.. tapi uols pun tawu kan blog ni umpama menu yang berasaskan nasi kepada mekchu..

Sehari dua tak dapat nasi boleh tahan lagi.. cuba kalau 3-4 hari tak makan nasi.. mau gigil satu badan.. haa sama lah kalau 3-4 hari tak update blog.. ni tengah gigil la ni..

Nak cerita apa pun dah tatau.. hahaha... nampak sangat janji update kan...

ada budak mandi pukul 11.30pagi akibat mama dia dah gila pada #candycrushsaga.. 

Selalu update blog time lunch kat opis.. sekarang time lunch belasah main #candycrushsaga.. haaa rasakan!!!

Kitew dah level namploh.. korang?


by mekchuN (^_^)

11 comments:

mama_onie said...

Hebatnya..... kita masih level 29 malas dah nak main...

syawalsimpsons said...

giler level 60...laju meh..sue baru level 41 tak lepas2 dah sebulan lebey...help me....helppp

therosputih said...

dasat ah mama dia..hahaha...

Emmy said...

hoihoihoi. nampak sgt dah gila mainnya dah level 60!! kejap lagi mekchu mesti akan memintas ai... huhuhu

watyz said...

alahai syomel...
**selalu rebut tab ngan anak sbb mak2 nak main candy crush saga jugak.. hehehhe

Suliana said...

wah terernya.. kita baru stat main kak :-) baru level 20 :-)

Mama Vogue said...

Kikikikiii.. mujut tak terjebak!!
Walaupun ramai dah suh main utk mintak 'nyawa'.. hahahah

amirah said...

x pernah main lagi..tertinggal ketapiii..

Amanda Suria said...

SA dh level 59..terjebak jugak...kekadang time keja main..huhu...

Emy Omar said...

Si comel masuk majalah...syoknya

QasehnyaRania said...

layan :)

tak main pon.so, tak da level la nk share..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...