@churalliya

Monday, June 17, 2013

Sesi Hands On for Microsoft Product

Rombongan Cik Kiah pegi KLCC..

Dulu pernah pegi masa Office Microsoft yang ketika tu masih di Tower 2.. Kat Tower 3 baru pes time..

cik kiah pegi naik bas.. bila naik bas je otomatik akan keluar nama cik kiah kan.. sinonim betul mereka.. kenapa tak cik fazura atau cik nora? ohh it's ok..

Benti kat Level 6 kalo tak silap.. amek pas & amek gambar jugak.. mekchu senyum paling manis.. hahaha bukan selalu dapat naik kan.. Lepas tu meneruskan perjalanan naik ke tingkat 26.. Sampai2 je terus ngapppp.... Breakfast kat tempat paling tinggi pagi tu..

nasi lemak versi 4.4.doblas.. hahaha.. 

sempat gossip... kemain panjang muncung..

Lepas tu terus masuk kelas.. sesi hands on ni kejap je..dalam 2 jam lebih je.. tak dapat nak cover semua.. terasa cepat sangat masa berlalu.. kalo benda yg seronok memang terasa sekejap je kan.. cuba kalo masuk miting yang kita tak paham apa... 3-4 kali toleh jam tuduh jam dah rosak..

serius masing2..

1 sesi boleh muat dalam 20 orang.. mekchu memang pastikan 20 orang tu dapat pegi sebab rugi kan kalo tak cukupkan orang.. mekchu pastikan aje.. yang bagi nama bukan aii ye.. ada yang kecik ati la pulak.. gulpppp... sesi ni microsoft yang invite..

Ok sesi hands on pun bermula.. macam katun dorang cakap sebab nak kejar masa.. dah tu kitorang pulak banyak tanya sebab interested kan.. 

aiiii sedang mencuba Windows 8 bersama Office365.. jam tu.. tak de sape2 nak tegur ke? hahahaha..

Ohsemmmmm... selama ni baca aje.. kali ni baru dapat cuba sendiri..

Yang ini sedang mencuba Lync.. dan berangan kalau lah boss nak beli ni kan besttttt...

 

Selain tu kami turut cuba Office 2013, Exchange & Share Point..

Tiba2 masa dah tamat.. aiseyyymennn...

Nasi lemak yang tadi pun tak sempat nak hadam lagi, dah kena makan Nasi Ayam Madam Kwan pulak.. Ingatkan tak de makan, baru nak adjust dengan boss nak makan kat keyellcici sana :)


 masing2 ambil tempat.. semua tempat pun nampak nak try.. 

 sebelum balik kena ada proof of attendance.. 

Setel semua, laju2 pegi carik bas semula.. Kaki ni memang lah menapak ke depan, tapi kepala toleh ke kiri dan kanan.. Ngko bayangkan macam orang yang tengah kawat tabik hormat tu.. sebijik!!

Tak sempat nak singgah mana2 pon.. Katanya GAP KLCC beso dan ada banyak lagi barangnya.. tak macam kat Pavi & midv yang kebanyakkannya dah abis stok.. kan GAP tengah sale lagi.. ehhhh mekchu bagi tau aje.. tak cakap pun nak singgah, walau pun ada niat sebenarnya.. hahahah.. cuma tak luah dengan kata2 aje... apa keje gile nak cakap.... kena pelangkung dengan boss tau laa.. petang tu ada miting..


sementara tungguh cik kiah dan cik mat kiah beratur naik bas.. pun sempat...

Dah, itu aje.. Tata.. (dan balik kerja malam tu dihidangkan dengan berita yang tak best dari bibik)

by mekchuN (^_^)

8 comments:

Nad MamaZN said...

Wahhh
G rombongan ye hhe

watyz said...

hai.. dlm seronok2 ade gak yg x best ek.. tabah n sabar ye.. :)

mama_onie said...

Haish rugi tak shopping

yana said...

syok eh..wee wee dkt antara tmpt tertinggi di dunia x tu?

syawalsimpsons said...

semangat G bengkel ni

CaDLyNN said...

kite selalu lunch kt keyelcici..huhu..2 station putra jerk dr opis..huhuhu

eray said...

erm mmg nampak best pun window 8, tah bila lah nak cuba

http://welovesusuibu.blogspot.com/2013/06/9-tips-cepat-hamil-berkesan-terbaik.html

Muthalib said...

ala kalau tau mekchu kat klcsiot boleh jumpa seminit...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...