@churalliya

Wednesday, June 26, 2013

Yang tinggal

Stok sejak berpantang hingga umur wawa 8 bulan.. Dari berpuluh-puluh keping, sehingga lah hanya tinggal 15 keping.. uwaaaaaarghhhhh sedih... :'(

hari2 kira walau pun tahu stok tak bertambah.. tapi tetap nak kira... 

Walau pun wawa dah start makan, tapi dia tetap kuat minum susu.. sehari kalau pegi keje tu tetap akan minum 4 botol.. tapi bawak balik dari keje hanya 3 botol.. memang lah stok tu makin lama makin sikit.. tak sedar2 nak tambah stok?

Kalau kat rumah tu malassssss sangat nak mengepam.. adoiii orang lain siap ber-power pumping kumpul stok.. memang salute lah kat korang.. memang sangat tabah...

Mekchu dah try power pumping, tapi tak membantu sangat.. sama je banyaknya.. Contoh ehhh.. kalau kat opis selalu pam 2kali akan dapat dalam 12oz.. kalo buat power pumping katalah 3kali, akan dapat 12oz jugak.. dari penat basuh pam, lebih baik buat 2kali aje.. hahahaha orang kalau malas memang macam tu.. pas tu sedih2 bila tengok stok ebm makin sikit.. pooodaaaaa...

Shaklee pun eden dah torai.. tak de pulak jadi banyak.. tapi kalau memekatkan susu memang benar..

Dan baru2 ni dah jumpa milk booster yang baru...

tadaaaa... memang betul susu siap melimpah tak perasan.. 

Hasil selepas melepasi level 97 #candycrushsaga.. Mood happy tak terhingga.. hahahaha..

Harap2 bulan puasa ni dapat lah lepas level dengan lebih banyak supaya stok berkekalan pada angka 15 :)

Cheers..


by mekchuN (^_^)

8 comments:

mama_onie said...

Alasan takut BG marah asyiklah main candy crush tu kan??

yana said...

cuba cakap all iz wellll..susu tu mesti cukup!

syawalsimpsons said...

jemah ni stok mmg zero...mmg pump hari ini untuk esok..mmg gigi tu..alhamdulillah izz still dengan susu cap gantung ni

anakomak said...

Cepat juga mekcu sampai level 97 ek...

Nad MamaZN said...

Teruskan usaha bercandy crush!
Haha! :)

Mimy Hamid said...

hahaha biar betul candy crush berjya menambahkan susu....kekeke...mekchu cuba makan habatusauda...sayur lobak putih

Nini D.. said...

kemain mekchu kelentong lebih..ni ayat nak suh teman join main candy crush saga namanya...muahahahah

amirah said...

kena mood hepi sesajer ler tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...