@churalliya

Wednesday, August 28, 2013

Keluarga Hitam Putih

Di belakang tabir..



Dan di hadapan tabir..


Gambar background putih macam ni memang tak fun!

Love my family walau pun nama kita sorang je yang lain...



by mekchuN (^_^)

7 comments:

Cik Puan Rara said...

muka sepesen je sume.hehehe happy family~

Nad MamaZN said...

Apa yg pentinggggg
Happy famili! :)

Nini D.. said...

nama yg bunyik lain tu la yang mahaiiii :)

syawalsimpsons said...

amboi si abm mi tegak duduk, semangat nak gambo tu...

mama_onie said...

Nak pergi buat visa ke Sue...

mummy_ayu said...

emm...nak ke mana la tu amik gambar mcm nie.. :-)

QasehnyaRania said...

tak pe janji 3 naj di hati :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...