@churalliya

Tuesday, September 3, 2013

Buang tebiat mekap2 kat opis

Opismate nak cuba try test mekap dia yang baru beli online.. Nak test mekap tu lekat ke tidak, kaler cantik ke tidak.. Dengar je nak test mekap terus laju2 volunter nak jadi model..

Ismy (opismate) yang serba boleh.. dari memasak, memekap semua pun dia hebat..

Sebelum.


Semasa..


Dan selepas...


Nampak beza ke idok?

Semua mesti jawab YAAAAAAA beramai-ramai kan... Mekchu kan jarang mekap2 ni.. sesekali kena tenyeh macam tu harus la nampak lain..

Nah ni ada lagi..


Bila dah cantik2 (cantik kerrrrrr?), abis keje terus balik rumah.. tak de pulak yang menjemput makan2 raya petang tu..

Teringin nak mekap2 pegi opis.. Agaknya kalo nak mekap cenggini kan, pukul berapa kena bangun erk? nampak senang je bila ismy mekapkan.. 10 minit je kot siappppp... kalo mekchu, kena mekap malam, pas tu bawak tido.. pagi tu tinggal panaskan aje... hahahahaha.....


by mekchuN (^_^)

10 comments:

syawalsimpsons said...

kakakak boleh pulok make up waktu malam pasu bangun pagi panaskan...giler vogue...terbaik...ohhh jemah nam[ak nama jemah kat situ

amirah said...

sweet je mekapnya..tak tebal pun.

Bitt (double IS) said...

hahahahha kena panaskan erk...
cun :)

ermmm rasanya kalau dah biasa kejap jek kot nak bersiap tuhh

Eliss Mie said...

last week ada promoter mai jual makeup kat ofiz siap make over. konsep dia no makeup2 so make up light2 ajer natural tapi pitam tengok harga Rm268 lepas diskaun. victoria jackson. baru masak msia kot

salwana nordin @ che'wa said...

CANTIKKKK...

nampak gebu je muka..apa rahsia?wahhhhh

dilla nazri said...

Perenggan last tu ayat2 nya mmg x leh blahhhh hahahaa

Suliana said...

before and after pun totap cantik :-)

Mimy Hamid said...

cantik laaaaaaaaaa....simple but nice

Nini D.. said...

hahahah..tang panaskan tu agak kelako disitu

QasehnyaRania said...

suka dekat bibir tu :)

eh..eh ada pulak nak hangat2kan.. kih3x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...