@churalliya

Tuesday, October 1, 2013

Dress wawa dari Hanna Pleasure

(Entry melekat 24 jam)

Mempunyai anak dara dan mempunyai kawan yang pandai menjahit memang sesuatu yang menggembirakan hati..

Tapi kalau mempunyai anak dara dan anak dara pula mempunyai mama yang pandai menjahit lagi boleh bergembira kot.. nak buat macam mana, mama wawa ni tangan kaku.. jahit jelujur dia boleh laaaa... itu pun belum tentu kemas.. janji kain tu boleh melekat sesama sendiri dah cukup bangga...

Mekchu memang menggilakan dress budak.. tak percaya tanya dengan geng bas sekolah mekchu masa pegi expo baby hari tu.. seminggu tau terkenang dan menyesal kenapa beli 3 pasang aje..

Tiba2 dapat tahu yang kawan lama mekchu ni pandai menjahit.. ada nampak dia publish sikit2 kat instagram.. tak sangka pulak sampai dah boleh amek tempahan.. ana, su tumpang bangga...

Dress comel wawa ni dari Hanna Pleasure..

Yang bunga2 comel ni..

Rissa Baby Dress (12-18m)
Ngam-ngam je bila pakaikan pada wawa.. boleh pakai dengan baby cardigan dia tu... eeee geram pulak tengok..

kalau nak nampak ketiak boleh jugak :)

Yang plain separuh, bunga separuh dah tu kat tengah siap jahit sulam...


Bellaboo English Cotton Dress (12m-18m)


mama nak enterprame kejap.. bukan apa, nak tunjuk bagaimana kain lebih tu boleh guna untuk buat dress wawa.. dah dapat pakai sama-sama..

Drees maroon plain ni special.. sebab kain plain tu adalah kain lebihan baju raya kami.. tatau nak buat apa dengan kain tu, terus teringat dengan hanna ni.. Masa tu lagi 2 minggu nak raya kot.. Nasib hanna nak amek tempahan lagi.. Pos kain tu pada dia, dan dia pos kembali dress yang dah siap..

Servis pantas...

Jahitan sangat kemas... 

selain dress, hanna jugak pandai jahit bekas pensel dan bekas tisu jugak.. 

Kalau korang ada kain lebih yang tatau nak buat apa tu kan, mekchu cadangkan pegi order dress anak dengan hanna ni.. dapat jugak korang sedondon dengan anak..

Untuk maklumat lanjut, korang boleh LIKE dan cuci cuci mata di facebook Hanna Pleasure . Boleh tengok contoh dress gegirl yang beliau dah jahit.. Fuhh comel comel.. Find Hanna Pleasure ok..



Ehhhh Raya Haji dah nak dekat ni kan.. apa lagi, cepat2 pegi order..


by mekchuN (^_^)

9 comments:

watyz said...

cantik baju wawa. comel.. mama dia pon comel jugak.. makin comel sejak berhijab... :)

MamaFarah said...

serius..memang comel la..lagi2 yg pakai wawa tomei..hehehe

mama_onie said...

Nasib baik anak lelaki... kalau tak dah terjebak sama bersama mama menggilai dress baby gegurl

wildcutecat said...

wawa comel...geram nengok e.

Nad MamaZN said...

Cute sgt!!!
Psst harga ok? ;p

MaMa CyDa said...

ahahah ana@suhen yg kukenali masa sekolah dulu seorang yg sempoi dan ala2 ganas gitew. mmg tak sangka dia ada bakat terpendam menjahit dress budak2 ... ^_^

errrr ... cemana mekchu leh kenal ini minah ek? ehehehehe

kayyana said...

pakal lah org takde bb gurl.. huh.... comel bebeno.. pinjam wawa jap bleh? hahahhaa

PUANSTOBERI said...

gmbr wawa kat palang tu sgt comell.... gerammm...picit pp dia.. (ewahh..sesenang nak picit pp anak orang yeaa)

Nini D.. said...

mak aih...cantikkk!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...