@churalliya

Wednesday, October 30, 2013

Juara Ping Pong

Ye.. tau dah lambat nak update.. Tapi untuk kenangan kat sini mekchu update jugak..

Sukan SUK tak abis-abis lagi.. lama pulak amek masa tahun ni.. dari sebelum puasa hari tu tak setel2 lagi.. tahun ni game tak jalan serentak.. tapi bagus jugak sebab kalau serentak sorang dapat main 1 game aje.. kalau buat macam ni ada chance team kitorang nak menang banyak sikit..

Minggu lepas ping pong.. last pegang bat 2011.. lepas tu langsung tak pernah pegang dan tiba2 tahun ni suruh main ping pong.. Ingatkan dorang main2 aje.. Rupa-rupanya betul mekchu main.. tapi sebagai simpanan.. phewwww lega....

1st day tak dapat datang sebab nak gi makan kat luar sempena bithday wawa hari tu.. Bila mekchu tak main dorang mesti masuk semi-final.. Agaknya kalau mekchu main, konpem awal2 dah bungkus.. Kalau gitu la kan, mekchu terus datang kat semi-final aje laaa.. cehh bajet star sangat kot...

hari 1st datang sebagai penyokong aje.. itu pun tak bleh lama... 

sebab nak bawak birthday girl makan kat luar.. terasa rugi pulak tak belikan dia kek.. kalo tak boleh tengok abam mi tiup lilin sempena birthday adik kan... 

2nd day masa semi-final mekchu siap tukar baju walau pun setakat pemain simpanan.. Semangat ngko!! Bila dah siap tukar baju semua, risau pulak takut kena main... Berdoa je la tak de pemain perempuan yang cedera.. alaaa ping pong aje kot...

Kan team mekchu kaler orengggggg... Sekali terlupa pulak nak bawak tudung extra.. Begini lah jadinyaaa...

terima kasih la color blocking.. tak de la rasa bersalah sangat... 

Hebat2 la dorang main.. tak nampak bola weiiii dorang smash...

bergu lelaki satria.. ryan apis (baju oren) player terbaek.. maklum la, baru lepas bertunang 2 hari sebelum tu.. opsss tak bagi tau opismate, tapi berbagi tau kat sini pulak (^_^)

ni bergu perempuan satria.. sherashi bershama.. 

bergu campuran ke bergu veteran ehh? hahahaha... 

Dorang semua dah hebat2 sangat.. memang patut jadi simpanan aje..



ni tempat ke-2 dan 3 kot.. 

hah... ni tempat pertama.. mana ntah player lain dah balik.. dorang semua adalah pemain kecuali mekchu... 

Syukur tak kena main pun dapat hadiah... ku sukaaaaa.... mintak2 tahun ni hadiah tiket flight pegi langkawi :D


by mekchuN (^_^)

8 comments:

syawalsimpsons said...

muka excited ni tak main, tapi menang..untung ni...

Nurzakiah Hanum said...

hebatnya

Azura Aziz said...

nama satria ni lama sgt dah ni.. dari zaman aku lg nama satria ni hehe.. legend ;)

amirah said...

untunglaaa menangg..hihi

Dee said...

untunglah tak main pun dapat hadiah..hahaha..dee mmg tak tau langsung main ping pong ni..hehehe..

MamaFarah said...

hehehe..ngelat x nk main.. x per la janji masuk nama sebagai pemain..hahaha..hadiah pun dapat..

Nad MamaZN said...

Waaa! Tahniah tahniah!
Part tak main tp dpt adiah jugak tu yg best tu :)

QasehnyaRania said...

tahniah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...