@churalliya

Wednesday, October 30, 2013

Perubahan bila dah habis sekotak #bbpluscollagen

Menurut diari instagram @churalliya, mekchu start minum Bbplus Collagen ni pada 26 Sept lepas..(fuhhhh dasyat kan siap ingat tarikh tu)

Setelah habis sekotak, memang dapat rasa sangat-sangat perubahan kat diri sendiri.. Dari segi kulit, kesihatan, tenaga, semua ada perubahan.. Tak payah tunggu habis sekotak kot, seminggu macam tu dah dapat rasa berbeza dah...

Ehhh bukan seminggu, sehari pun dah dapat rasa perbezaan dia.. Malam tu start minum, esok tu amek gambar ni..

Cakkkk!!! Baru sekali minum tak kan dah rasa glowing kot.. perasaan ke perasan ni? -dari awek celah stering (^_^)

No filter. Tak pasti perasaan atau perasan.. kahkahkah...

Sedikit info bergambar :




Part rasa dia memang best... Sedap.. tak payah risau kalau tak boleh telan.. kalau suka ribena, konpem suka #bbpluscollagen ni..

Bila dah sebulan buat-buat la tanya pada papajib (dia kan jenis tak akan memuji atau menegur kalau kita tak tanya)

"pa... nampak tak beza kat muka mama"
"apa yang bezanya? nampak sama je..."
"nampak makin putih tak?"
"mama memang putih... mana nak nampak beza"

Ok... tak perlu sentap.. lelaki memang macam tu... betul la tu komen papajib tu.. Memang susah kot kalau nak cerita yang kulit mekchu makin cerah kat sini.. Tapi percaya lah, bukan setakat cerah, tapi lebih glowing dan lembut..

Yang kat bawah ni pulak gambar bila dah habis sekotak..

Ok, fine kalau nak kata instagram tu gambar pentipu..

haaaaa... ini memang gambar original.. bukan dari instagram, bukan dari camera360..

Dah cuba crop sama macam gambar dari instagram tu.. Dah no friend camera360 skang hoiii... kalau tidak dulu 360 adalah sahabat karib :D

Sekarang habit bila cubit pipi wawa, mesti nak cubit pipi sendiri.. sama je gebu.. hahahahaha...

Mekchu sebenarnya nak share macam2 lagi perubahan sejak minum #bbpluscollagen ni.. tapi tak janji bila boleh siap.. Sementara nak tunggu entry siap takut korang terlepas pulak peluang best ni..

BUY 3 FREE 1

Kalau sekotak harga dia RM180.. Tapi kalau contact Wannoraini Abdul Latif korang akan dapat special price.. Promo ni esok last ye uols.. Gi carik lagi 3 orang kawan, boleh pakat share sorang sekotak dulu.. nak dapat harga promo punya pasal kan...

Tak payah tunggu entry pengalaman mekchu yang lain2 pasal #bbpluscollagen ni.. Dah memang terbukti bagus sangat dah.. Antara collagen yang terbest sekarang ni.. Dah tak payah pikir, sila contact Wannoraini Abdul Latif sekarang jugak..

Wannoraini Abdul Latif
Wassap : 012-2135641

Mekchu pun dah grab promo ni.. Buat stok kat rumah..


by mekchuN (^_^)

14 comments:

Na Shith said...

Owh ingatkan ko yg join Hai-O.. :)

syawalsimpsons said...

mmg nampak glowing ni..

lin said...

alahai mekchu .. ini ayat iklan wawawawa

lin said...

alahai mek chu...
ni ayat promosi ni.. wawawa

Bitt (double IS) said...

bukan senang nak nampak muka glow ni kan ;)

Nurzakiah Hanum said...

wow bagusnya

Ayu azmir said...

Cantik dan gebu pipinya...

shaza said...

Canteekkk

aLyNnZ said...

ye larr mekchu mmg glowing abisss...gebas gebus..

MamaFarah said...

hehehe..mekchu pun minum gak ek..sedap kan...saya pun baru cuba gak..

Dee said...

nampak ada perubahan tu..dee skrg mkn ephyra..muka tak nmpk sgtlah..tp tumit kaki obvious kot..hehehe..

amirah said...

rasa ribena? boleh dipertimbangkan kot ni

Azura Aziz said...

wah, makin shining2.. pinjam sat gmbar ni jd testimoni bole ;)

QasehnyaRania said...

awww.patut la makin chun

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...