@churalliya

Tuesday, October 22, 2013

Kecibung wawa dah 1 tahun

Kejap je kan... mekchu yang hari2 tengok wawa pun rasa sekejap je dah 1 tahun... Sekejap je dah besar.. Tapi wawa ni halus je orangnya, jadi mekchu tetap nak kata dia kecik lagi.. masih baby lagi...

Selamat hari lahir yang pertama sayang...

Gambar dia bangun tido pagi tadi..

Tak buat birthday party kot.. anak kedua gitu laaaa....

Sedikit perkembangan wawa menjelang 1 tahun secara senapas..
Belum berjalan. Belum tumbuh gigi. Berat 7 kilo lebih sikit aje. Halus kann.. Baju baby semua masih boleh pakai. Masih setia pada susu mama. Pandai buat muka musyuk, muka terkejut. Pandai gaduh dengan abang. Suka dokong. Suka bercakap. Suka kucing. Tak suka nurse dan doktor.. hahahaha...

Mama doakan wawa menjadi anak yang solehah, yang bijak, yang berjaya, yang sihat, yang sentiasa menggembirakan hati mama, papa dan abang... Amin...

Bila wawa dah setahun ni, mula la soklan 'bila nak menambah akan kedengaran'.. tak caya tengok laaaa....

Kejap lagi nak carik balik entry bersalinkan wawa dulu...

by mekchuN (^_^)

13 comments:

serenity said...

happy birthday wawa

zaid said...

bila nak tambah no 3? ahaks!

Fiza Rahman said...

Erk...dah setahun ke mekchu? Kejapnya. Rasa mcm mekchu baru habis pantang...ahaks...

Happy born day wawa yg comel. Semoga membesar sebagai anak yg solehah.

Suliana said...

happy birthday wawa yang comel.. sama mcm anak sy halus jugak kak.. nak masuk 2 tahun ni xsmpi 9kg pun lagi..

cikceriacorner said...

eppy besday wawa..semoga sihat dan ceria selalu..

mama_onie said...

Semoga sentiasa jadi anak yang baik ye Wawa!

Nurzakiah Hanum said...

happy b'day

Ayu azmir said...

happy besday wawa.... semoga jadi anak yang solehah tau...

syawalsimpsons said...

happy bufday menantu..kejap je kan..izz pon dah setahun 1 dah jumaat lepas..mmm....menantu boleh geng ngan izz semua baju2 baby boleh pakai lagi...N still ngan susu ibu

Bitt (double IS) said...

happy birthday wawa...muka dia iras muka anak fruit i yg sorang tu la...hehehehe

salwana nordin @ che'wa said...

hb wawa..wahhhh sat je dah setahun ye :)

alhamdulillah semoga membesar menjadi anak yg solehah berjaya dunia akhirat..in syaa Allah

mikamusz said...

happy birthday wawa.. tp kuakui dengan kehalusan wawa.. takpelah sue, maybe dia byk kali x sihat hari tu.. ok apa.. umur setahun still leh dukung dia lelama.. cer ko try dukung Qaseh.. sekejapan je dah nak melorot.. semangat beno dah dia..

p/s: nak birthday party tema oren pink jugek mama...

Mimy Hamid said...

baru nak tanya bila tambah hehehe tanya kat diri sndiri dulu hahaha...hepi besday kecibung wawa menantu ku ehhhhhhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...