@churalliya

Wednesday, October 23, 2013

Himpunan Entry Bandung di sini....

Korang kalau nak carik entry yang dulu2, boleh je Ctrl + F dan taip aje apa benda yang korang nak carik..

Atau nak cari dari kotak search kat atas tu pun buleh...
Atau cuba cari melalui Labels kat tepi sebelah kanan tu pun can..
Pandai2 la ikut jalan mana yang senang...

Tapi untuk entry Bandung (ada yang rekues suruh mekchu letak kat tepi satu satu nak kasi senang nak carik katanya) mekchu dah letak dah kat sebelah tepi tu.. suka tak???

perasan ke idok kat belah tepi tu?

Link List yang bukan2 ku dah delete.. ntahapaapantah letak Segmen Mari Kenali Mekchu konon... hahahaha.. itu masa mula2 buat blog.. kengkonon nak bagi uols senang nak kenal mekchu.. Pas tu link list Tutorial celah gigi tu pun ku dah delete!! Buat menyemak je.. bukan best sangat pun tutorial tu..

Kalo tak nak pegi Bandung dalam masa terdekat tak ape, mekchu memang sayang korang lebih... memang mekchu biarkan aje kat tepi tu sampailah agak2 mata ni dah menyampah tengok... nanti lagi 2-3 hari nak pegi pun boleh masuk sini dah terus klik klik klik aje..

Daaaaa....


by mekchuN (^_^)

7 comments:

JunAina said...

Rindu nak gi bandung lagi, kali ni kalau gi nak lepakking je...

Azura Aziz said...

aku nk g lagi taun depan... tak puas huhu..

Nurzakiah Hanum said...

bestnya bandung

syawalsimpsons said...

ada bahan rujukan ni ok la..

Bitt (double IS) said...

bagus3x nanti boleh rujuk :)

mama_onie said...

Syabas. Sangat mengujakan dan sangat2 membantu

Bitt (double IS) said...

jup2 terperasan tajuk blog tu...hehehee kelaka la mekchu (n invisble)nihh :) great work!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...