@churalliya

Wednesday, January 22, 2014

#throwback katanyaaaaa

Belek punya belek..
Godek punya godek..
Sekali nah.....


Tok sah compare kan papajib tu.. nanti dia sentap.. nak bagi tahu di sini bahawa baru perasan tiap2 tahun pun mekchu pakai pink.. al-kisahnya peminat pink dalam senyap rupanya... hahahaha..

Ramai yang kata sekarang dah berisi.. kalau betul, awal2 tahun dah mencapai sasaran.. yess!!!!!

Tak tahu la, rasanya semakin kering dan mudah ditiup angin je.. mungkin angel dalam gambar tu yang nampak gemok.. Walau bagaimana pun ku suka menjadi gemok....

Gemok, please come to mammaah.. hahaha boleh gitu??


by mekchuN (^_^)

7 comments:

syawalsimpsons said...

pose papajib sama je tetiap tahun kan..tahun ni je nampak chill sikit

syawalsimpsons said...

pose papajib sama je tetiap tahun kan..tahun ni je nampak chill sikit

Dayah said...

yang 2014 paling cantik hihihi

Azura Aziz said...

sila ambik lelemak aku ni sikit pehlissss...

pink vs oren ;)

CaDLyNN said...

aa gamba latest nmpk berisi dan cun seperti biasa :)

Ayu azmir said...

Lebih sweet

QasehnyaRania said...

a’aaa. nampak berisi sikit makan la lagi mekchu. hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...