@churalliya

Wednesday, May 21, 2014

Balloon Bouquet Seprise for #9thanniv

Malam tadi baru balik dari jalan2 utara.. Pagi ni terus masuk opis lalu kepala pun biol.. hahaha

Jetlag

Konon naik jet

"papa esok papa ada kat opis tak?"
"ADA"
"pagi ada?"
"ADA"
"petang ada?"
"ADA"

"su, belon yang su suruh saya tengok kat kedai tu ada"
"yeyy.. yang bouquet banyak2 tu ada?"
"ADA"

"yang tulis I love U tu pun ada?"
"ADA"

"esok akak nak mintak tolong sikit deliver something kat boss. esok ada kat opis x?"
"ADA kak"

Maka nya plan ADA ini pun terjadi secara tiba2 otw balik dari utara semalam...

 yeyyy ballon bouquet yang diimpikan dah siap... 

tak puas sekeping.. rasa nak amek berkeping2 lagi.. 

Mekchu suka belon.. walau penakut tiup belon.. sebab tu buat seprise belon.. mekchu tak suka bunga dan tak suka coklat juga.. #selamatpoketaku kata papajib dalam hati.. hahaha

ini lah mereka yang bersusah payah temankan carik kedai dan bawak kan belon masuk dalam kereta.. piah dan seseorang yang tak nak tunjuk muka katanya...

dan dalam kereta.. ehhh tertunjuk lak muka apis.. ehh siap terbagi tahu nama lagi.. 

dan lagi seorang yang terlibat.. mira yang tolong bawak dari bawah sampai ke tingkat 5 :)

Terima kasih tau korang yang sama2 bertanggungjawab mengendalikan belon ni...

Dan hasilnya...

lega la bila seprise menjadi... 

happy 9th annivasary papajib

Fuhhh lega.. mekchu memang dah lama mengidam nak belon macam tu.. nak tunggu papajib bagi entah bila.. so marilah mekchu yang bagi pada dia sempena annivesary ni dengan harapan tahun depan dia balas dengan belon yang lagi besar.. hahahaha...

Google entah dah berapa kali.. Intagram entah dah follow berapa ramai.. Semua harga cekik darah.. Akhirnya... akhirnyaaaaaaaaaa....

Kedai kat Seremban 2, belakang menang glassware.. Harga? tak sampai RM60 untuk belon sebegitu..

Heyyyyy orang Seremban.. korang pun dah boleh buat seperise belon cenggini tahu..

****************************************************

UPDATE :
Contact Kedai Jual Belon di Seremban




by mekchuN (^_^)

11 comments:

CikLily Putih said...

susah nak dapat belon ni dengan harga murah... bagus info ni ek..

Bitt (double IS) said...

murah tu la mekchu helium kat kl/sel skang mahal nak mampos

Bitt (double IS) said...

eh lupa happy anniversary :)

Bitt (double IS) said...

eh lupa happy anniversary :)

My Aisy said...

aah kan berangan nak dapat belon camtu...cantek jek...sweet jek...

kayyana said...

sgt kreatif... haha..agak agak papajib malu tak dpt belon cmtu punyelah besaq.. hahaha.. apepun happy anniversary kak..semoga akak sekeluarga sentiasa bahagia till jannah... amin

amirah said...

eeee sweetnyaaa...best nya ada komplot2 yg boleh menolong..misi berjaya! happy anniversary mekchu n papajib..

syawalsimpsons said...

oktahu kedainya di mana....belakang menang gelas tu mmg penah nampak lalu G mydin mall aritu..nak buat untuk en asbeen la

QasehnyaRania said...

blh la pi carik nanti. hihi
selamat ulangtahun mekchu & papajib :)

Masviona Nas said...

Salam.

Lps ni kalau nak cari belon helium dan juga barang party yang lain, boleh terjah ke party shop kami di:

GLOWING PARTY HOUSE

Bangi Sentral outlet 0389122915
Reko Sentral Kajang outlet 0387271445
The main place mall usj21 subang outlet 0380207681

Belon helium serendah rm3 je complete set with curly ribbon n weight!

Professional service. Complete range party shop and one of the pioneer in Malaysia!

Gitu.... jemput datang!

Utk sample n profile balloon deco, like our fb page www.facebook.com/glowingpartyhouse
Instagram @glowingpartyhouse

Anonymous said...

Masih beroperasi ke di seremban evenue ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...