@churalliya

Friday, July 25, 2014

Salam #kosongkosong 2014

Kepada semua yang sudi singgah sini, mekchu nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir & Batin..

kat FB korang nampak kad ni.. kat IG pun nampak, kat blog pun sama jugak.. musim raya katanyaaa...

Blog tak akan diupdate beberapa minggu untuk memberi laluan kepada tuan dia untuk beraya dan harap dapat tambah berat badan...

Jumpa lagi nanti... Jaga makan, jaga minum, jaga duit raya, jaga baju raya jangan kotor, jaga bag raya, jaga anak2, jaga rumah, jaga kereta, jaga diri.... muahhhh...


by mekchuN (^_^)

4 comments:

QasehnyaRania said...

selamat hari raya mekchu
maaf zahir batin :D

Azura Aziz said...

selamat hari raya geng... eh, aku balik pilah raya ke-2 nnt..

QasehnyaRania said...

selamat hari lahir mekchu..
smga panjang umur dan sntiasa simurahkan rezeki hendaknya aamiin :)

QasehnyaRania said...

mekchu...
doakan utk saya, due date saya 7/8.. hihihi..
kalau baby kuar hari ni sama dgn besday mekchu yg ke 35 ^^ hewhew...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...