@churalliya

Monday, October 20, 2014

Nuffnang tak tipu kita kan

Haaaa.. sekali berlambak kempen yang tengah running kat blog..



Ini error ke apa ehhh?

Korang punya serupa tak?

So....... tak boleh malas-malas lagi la ni?



by mekchuN (^_^)

10 comments:

Mar Mansor said...

betul ni..tahniah2..cuma ada yang mandul...hehe

ayu Ismail said...

samalah...hehe.akak pun suka tgk

Nurzakiah Hanum said...

tahniah2

Fiza Rahman said...

Betul lah tu. Nanang pemurah lately.

Hernee Nazir said...

mmg betul kot..saya punye blog yg chokia tu pun berderet2 dpt..

amirah said...

uiiii...dasatnyaaa...berderet2...

Lynn Hamzah said...

amboi banyaknya...ada juga CPUV yang tengah running skrg ni...

My Aisy said...

pergh banyaknya...best2...

Rohani Hashim said...

Mekchu,sama lah kite. Kompius jugak. Ni salah display berulang ke apa haha.tp tgk value brbeza. Mungkin rezeki kita ni kannn

Rohani Hashim said...

Mekchu,sama lah kite. Kompius jugak. Ni salah display berulang ke apa haha.tp tgk value brbeza. Mungkin rezeki kita ni kannn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...