@churalliya

Wednesday, June 12, 2013

Bibik


Bibik dah berambus malam tadi..

Kenapa berambus? Nanti mekchu cerita. Skang mood tak berapa nak baik..

25 comments:

Faiz Downing said...

sabar puan....

nabila zaremi said...

kenapa kak sue?sabarrrr............

syawalsimpsons said...

semacam je bibik ni buat...cepat up...dier ada buat something kaa kat menantu jemah..kasi tau...meh jemah dush dush laju2

Nad MamaZN said...

Nampak baikkkk
Tp
Don't judge a book by its cover

Sbr byk2 mekchu...

Alycia said...

sabar Mekchu.. byk sgt dah dgr kisah bibik ni...

Mama Vogue said...

Apekah?
*seram*

Suliana said...

alahai siannya. mesti kes naya ni. huhu

Nini D.. said...

sila cerita nanti mekchu...mesti ada cerita panas nih

mama_onie said...

Tiada kata kata... speechless... tapi alhamdulillah wawa nenek labu boleh tolong tgk kan... sabar ye

amirah said...

nape mekchu? dia ada wat hal ke?

Anonymous said...

mekchuuuu, citer cepattttttt...

x sabarrrrrr...

yana said...

ini kes 'tomat' jugak kah?

Anonymous said...

arghhh...maid saya pon baru lari pg2 buta hari sabtu baru2 nih. nasibla hari cuti klu tak xtau apa nasib babyku baru 2 bulan lebih tu...bad bad bad maid!!!

Azfaliza Abd. Latif said...

debor sungguh bila bukak blog ko ni...aura marah tu amat ketara...cpt le apdet wehhh

Anonymous said...

bibik pakai seluar mama chu ke kaler biru tu? wow !

_cik.ila_

QasehnyaRania said...

as-salam

dia angkat kaki atau mekchu pecat dia?

soclose2213 said...

cepat update mek....suspen ni

soclose2213 said...

cepat update mek....suspen ni

*azni* said...

tak sabar nak tau kisah sebenar.. :)

mikamusz said...

bibik gagal Apprentice Labu... u're fired..

Fiza Rahman said...

Cepat lah citer mekchu. Tak sabar ni.

Anonymous said...

saya silent reader mekchu...
cepat citee...nak tau sgt ape dh dia buat si bibik tu....

QasehnyaRania said...

mekchu cepat ler.nak tahu ni
ker di alari ikut boypren

CuTeMiUt78 said...

lama tak singgah sini.... dah byk story mory tertinggal.. tak sempat nak follow... apa cer...?? apapun bersabar la ya.. dah beso dah dak bambam tu

noja shari said...

Lengan bibik banyak lemak.. Hihi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...