@churalliya

Monday, December 29, 2014

Dengan ini diisytihar belog membeku seketika

Bagi menghormati mangsa-mangsa banjir di negara kita...

Tuan tanah tak de mood nak update belog sebab nanti tak nak disalah ertikan tidak prihatin dengan keadaan semasa..

Mekchu memang tidak menzahirkan kesedihan di facebook atau instagram.. memang tetap up gambar anak2 macam biasa.. tapi tidak bermakna mekchu tidak prihatin.. mekchu perati kan aje perangai segelintir manusia yang #ntahapaapantah tu macam dia lah yang paling bagus.. sangat susah nak paham..


Sangat sedih... Ishhh tak dapat bayang lah kalau terkena pada keluarga sendiri..

Semoga mangsa-mangsa banjir sentiasa dilindungi dan dirahmati olehNya.. Amin..

Doa adalah pertolongan yang paling mudah.. jadi berdoalah...

Kawan-kawan, berhati2 lah kalau nak up gambar makanan atau hasil shoppingan sekarang ini.. ada yang standby aje tu nak basuh..


by mekchuN (^_^)

4 comments:

syawalsimpsons said...

org sekarang ni lebey suke mencarik kesalahan org lain...tanpa sedar diri sendiri pon salah..rasa nak lempang lelaju je kalo jumpe org gini..tak semestinya kiter tak menzahirkan kesedihan dan simpati pada mereka tu, kita tak simpati...mmm...geram ngan org gini...up gambo anak, gambo makan, gamba seronok sikit je, mula kata kiter ni x egat pada mereka yg susah...mmmmm...kadang terfikir semua benda tu perlu di tunjuk ke...alamak besan lak amuk tetibe..hahahhaha...kalo kena kat mekchu, abaikan je sore2 anasir2 jahat ni...kasi lempang senang...

Azura Aziz said...

yup.. yg penting nawaitu kita dan doa utk mereka...

zaid said...

zaid like this post!

Najib Ariyan said...

Selamat Tahun Baru 2015.... semoga tahun ni memberi kebahagiaan untuk kita semua

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...