@churalliya

Thursday, January 15, 2015

Dunia Baru 2015

Bagi mekchu, tahun 2015 merupakan tahun serba baru...

Walau benda ni nampak lama, tapi sebenarnya ianya baru bagi ibu muda ni.. hahahaktuihhhh

Baru bagi mekchu..

Tahun ni kena tukar spec ray ban aviator.. hahahaha... kena panampor kang.. orang tengah serius ni.. 
Tahun ni tukar seksyen buat security selepas 5 tahun bergelumang dengan operasi.. 

Baru bagi abang mi...

Tahun ni abang tembam dah start 'sekolah betul'.. Dah masuk derjah 1.. Dah tak boleh play-play.. 

Baru jugak untuk budak kecibung sorang ni..

Ada 2 anak.. tapi tak pernah langsung jejak ke taska.. Tahun ni pertama kali  wawa pegi taska...
Hari pertama hantar, siap bawak 1 tupperware susu bagi kat teacher.. kahkahkah.. haa gelak la.. Gelak!!

Dan pastinya kesemua tu adalah pengalaman yang baru.. Walau penat, kita kena enjoy je dengan live kita.. Sakit hati pun kena enjoy jugak.. Tidak lebih dari itu.. Enjoyyyy mekchu.. Enjoyyyyy...

Dan semoga ada yang baru-baru lagi lepas ni.. Seronok nya dapat benda baru.. Suka.. Suka (lah sangat)

Dan semoga Tahun 2015 ni terus sukses untuk mekchu dan sukses jugak kawan-kawan yang lain ya...

#muahciked



by mekchuN (^_^)

5 comments:

Nad MamaZN said...

moga anak2 kita pun dapat adapt suasana baru kat sekolah memasing.. huhu..

Bitt (double IS) said...

appy new year! semua bau kedai...akekekekkee

zaid said...

tak suka baju baru. meremang bulu rome.
rendam ngan softlan lelama baru bleh pakai.
chayok mekchu!

Rohani Hashim said...

Selamat thn baru...hehe dh tgh bulan dah baru wish. Semart spek mekchu, kena la dgn muka tu.

Jom mulakan hidup baru ;)

Miz Eija said...

Salam perkenalan mekchuu.... selamat tahun baru... jemput singgah blog eija hihi.. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...