@churalliya

Friday, November 18, 2016

PENGAKUAN PART I

Masih ingat cerita akak ni. .

PART 1 

Kakak ni ada masalah jerawat. Lamaaa sangat dia bergelut dengan masalah kulit muka dia since teenagers. Almost 10 years. Macam2 produk dia dah try. Sembang ajelah produk mana yang boleh bantu kurangkan jerawat batu, jerawat pasir jerlus, jerawat kertas pasir 😢. .

Gigih kakak ni tabung duit setiap kali tngok advertisement yang kata boleh kurangkan masalah jerawat.

Lxxxxl
Axxn
Nxxxa
Cxxxxqxx
Sxxx
kxxxxxg
Cxxxx

Lebur hati kakak ni bila setiap kali try produk tu tak serasi dan masalah jerawat bertambah ganda teruk. Nasib baik masa kakak ni naik pelamin, mak andam boleh tempek foundesen tetebal, kalo x...😂😂 .

Ini adalah keadaan kulit muka kakak tu sebelum dia berkenalan dengan #seqybeautyproduct . Sedih kan. Dapat bayangkan tak cemana akak tu build self confidence dia untuk berhadapan dengan orang ramai. .

Nak tau apa jadi dengan akak ni?



To be continue...

Simpan nombor mekchu ni dulu..
012-6080784
012-6080784
012-6080784
012-6080784
012-6080784



by mekchuN (^_^)

2 comments:

Xana Razak said...

mekchu..macam tak cukup nombor je nak whatsapp tu

Nurzakiah Hanum said...

great sharing

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...