@churalliya

Wednesday, November 23, 2016

PENGAKUAN PART II

Part II PART 2 .

Ujung tahun lepas,..kakak tu terpengaruh dengan 1 iklan kat IG. Iklan #bbcreamseqybeauty . Kawan blogger dia @churalliya yang buat iklan tu. Gambar tu sebenarnya biasa2 aje tapi tinggalkan kesan yang gempak pada kakak tu. Hati dia bolak-balik nak try produk tu sebab kulit muka kakak ni sensitif jadi dia macam jadi serik nak try produk baru. Agaknya lepas fikir banyak2 kali dan baca macam2 feedback positif pasal produk #seqybeauty tu, kakak ni decide nak try produk yang kawan blogger dia advertisekan tu. Lepas kakak tu dah abeskn last produk yang dia pakai, terus dia ajak kawan blogger dia tu sembang2 pasal produk tu. Dan hasilnya selepas sebulan menggunakan produk tu,..taraaaaaaaa.. .

Jerawat nanah yang merah2 aritu dah semakin pudar dan mengecut!! Kakak ni sendiri tak percaya dengan perubahan kulit muka dia. Almost 55% masalah jerawat bengkak dan bernanah hilang!. Kakak ni kata masalah kulit muka kering dia juga dan semakin elok. Malah kakak ni kata dia sendiri rasa yang dia nampak muka dia makin berseri. Kakak ni sampai puasa 3 hari bayar nazar sebab gembira sangat tengok perubahan kulit muka dia tau. .

Lihat kawan-kawan, bukan tempoh sebulan yang kita tekankan kat sini tapi semangat dan keinginan #cubadulubarutahu yang kita perlukan. Sapa sangka daripada bergelut dalam masalah jerawat, kini kakak ni dah mampu nak keluar dari rumah tanpa perlu buh bedak tebal2. (Ni akak tu yg cakap tauuu) .


Esok kita kongsi lagi gambar terkini kakak tu setelah almost 10 bulan menggunakan produk #seqybeauty. . Stay tuned k...


Simpan nombor mekchu ni dulu..
012-6080784
012-6080784
012-6080784
012-6080784
012-6080784

Pengakuan Part I

by mekchuN (^_^)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...