@churalliya

Thursday, September 10, 2009

"CUTE SLEEPING BABY CONTEST"


kasik chance la nak rest.. bulan2 posa ni nak wat keje sgt pun x de tenaga.. idea tak keluar nak draf paper kan.. so, jom la kita masuk contest nih..

contest adalah anjuran Baiti @ Mizz Zizee..

Syarat sah penyertaan semua rasanya telah diikuti dengan jayanya.. x de yg tinggal kot sbb sue kan seorang yg very d particular.. ahaks!!

NAMA BABY: NAJMI SYAHPUTRA BIN MOHAMAD NAJIB
BIRTH OF DATE: 17 JULY 2008
PLACE OF BIRTH: COLOMBIA HOSPITAL, SEREMBAN
NAMA IBU: SURAYA MAZNI BINTI SULAIMAN

masa ni umur najmi 3 mnths.. masa tu bln raya.. raya thn lepas la nih.. tgh syok bejalan raya la nih smpai tetido kepenatan.. dpt angpow pun x sedar.. tp kejap je angpow tu kat situ sbb lepas je snappo, mama dia terus selamatkan angpow itu.. wakakaka.. dan yg penting gmbr ni tidak diedit menggunakan mana2 s/w.. gmbr ni mmg asli diproducekan oleh camera batteri AA sue.. huhu.. bila la nak merasa camera mahal nih??

round2 blog yg berada di pasaran sekali terbekenan ngan contest bby tidur.. uhh, tenang & nyamannye bila tgk bby tidur kan.. rasa sakit push tu ilang.. tp bila tgk dia melalak, otomatik sakit push tu dtg balik.. wakakaka..

ok, apa yg su suka tentang blog Love My New Life?? ermm, mmg 1st time singgah dan perkara pertama yg mencengkam mata adalah animation yg meriah dengan bunga2an yg tumbuh di merata tempat yg telah menjadi hiburan di mata ku.. pas tu pulak ada lagu nur kasih.. suka tgk crita nur kasih la tuh.. sambil mengexplore, smbil tu dpt habuan telinga... byk info (walaupun x baca smpai abis lagi..), rajin menghapdet.. dan kaler2 yg digunakan sgt lah lembut.. mesti org dia nihpun lemah lembut nih.. betul tak??

2 comments:

Baiti @ Mizz Zizee said...

salam terjah...huhuh lena nyer dier tidoo..huhuh..na join sklai lak tgok...huhuh..ok dear..tq for joinning

churalliya said...

mmg hobi baru masuk contest nih.. ekeke.. baru perasan, nak dekat sama je gaya posing najmi ngan model dlm banner tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...