@churalliya

Monday, September 14, 2009

Pre-Raya 2009

Nama je bulan puasa.. tp 1 entry psl puasa atau bukak puasa tak pernah ada untuk kenang2-an..

thn ni 'balas dendam' laa.. kan thn lepas langsung x dpt bukak puasa kat luar sbb baru je ngam-ngam ho habis pantang.. najmi pun kecit lagik & paham2 la kalo bukak posa kat luar nih, kena survey tmpt makan 1 hal, kena la pulak survey bilik mengepam.. hehehe.. mmg x selesa..

so thn ni baru lah berpeluang 'kembali' nak buat acara bukak puasa di luar exp dgn Kelab Potong @ Mini Gathering kat Kelab Tasik Putrajaya.. percaya atau tak, sekeping gmbr pun x de sbb masing2 sibuk berborak.. mmg lama sgt x jumpa..

penyertaan mmg ramai.. 27 orang rasanya.. tak termasuk anak2.. mmg menyesal rasa x amek gmbr utk kenangan.. nama je ada ramai photography kat situ, tapi hampeh!!

yg banyak gmbr acara sebelum bukak puasa kat alamanda.. tgk je la..

masa ni baru sampai.. boleh la dia senyum2..

sejak dah jadi blogger ni kena berani amek gambr kat shopping complex erk....

ini pun ketar tangan nak snapp.. rasa semua pandang..

pas tu layan budak kecit ni main playground lak

perasan dah besar..

siap nak turun dgn gaya budak 12 thn tuu..

pas tu kena layan lagik..

tgk budak pompuan tu.. muka dia pun mengerikan.. selamba je dia tolak najmi sejurus lepas gmbr diambil.. sib baik x tegolek ke bawah tau!! eee.. rugi x cubit siap2 budak nih

kat Kelab Tasik.. papa & anak nya

muka najmi kena paksa bangun tido

sib baik ada gmbr ni sbg kenangan.. view cantik, tp tmpt makan yg padat dan sendat.. not recomment kalo bawak ramai budak2 kecik..

2 comments:

colourfulwear said...

hye! GREAT PROMOTION HERE! LOVELY BLOUSE FOR YOU..FROM RM23-RM28 ONLY! COME VISIT! http://colourfulwear.blogspot.com

rozana said...

nti lps H1N1 dh reda kna praktis lg bwk Najmi pg mkn kt tmpt2 crowded..
heheh..bkn ape..nti bla dh tmbh lg..
lagi haru citer die..so berlatih dr skang..
yg pntg ayah die kene bekerjasama..
mcm wonderpets kata>><>
apa yang penting...kerjasama!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...