@churalliya

Tuesday, September 15, 2009

Melentur Buluh

"kalau kita nak najmi rajin membaca, kita pun kena lah rajin membaca. baru lah dia nak ikut.."

cam tu lah lebih kurang dialog lakiku yg membuatkan sue 'agak' kagum.. terus setuju nak beli buku .. kekonon nak buat library kat rumah.. kena la mula kumpul buku.. kalo x sekarang bila lagik ye tak..

terus ligat dlm kepala mengingatkan buku apa je yg dah ada skang ni yg boleh letak kat 'our dreaming library'.. mmg x de selain dari buku Kursus Server hari tu.. wakakaka.. tak pe, kalo agak-agak nmpk sikit sgt, majalah pa&ma tahun 2006-2008 mmg byk.. huhuhu..

"membacanya umpama menonton sebuah filem, satu kepuasan dan keseronokan kerana dapat menonton apa yang dibaca" - Ramji Rabi


lepas nih nak kumpul buku2 tokoh politik lak.. tgk la buku dlm genggaman sue tuh.. najib mustafa PM wannabe..

2 comments:

CuTeMiUt78 said...

salam singgah sini...

emmm betul tu.. utk najmi.. sue blh mulakan ngan buku2 yg colorful kat adikbijak.com ada byk buku2 yg menarik gak.. jom tgk kat blog kita

:: PU3'z :: said...

nnt singgah umah kiter ambik kad tau

selamat hari raya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...